Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúak lennétek ti a helyemben ha 25 évesek lennétek és nem lett volna még párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta szeretnék, de engem egy lány sem választ, mind csak hazudik, eltűnik, nem ír vissza, stb. Mindig találnak nálam jobb fiút, meg volt olyan akinek csak addig lettem volna jó amíg nincs jobb.
Elég gáz hogy engem semmibe vesznek a lányok. Pedig én rendes vagyok velük.
Ti szomorúak lennétek ha ennyi idősen sem lett volna sikeretek?
2022. jún. 9. 08:10
1/33 anonim 

válasza:

Te nézegetted a boncolásos videókat nem?
2/33 anonim 

válasza:

"Pedig én rendes vagyok velük."
REDFLAG
4/33 anonim 

válasza:

A rendességért nem jár semmi. Alap emberi viselkedés.
5/33 anonim 

válasza:

4. Sajnos nem annyira alap, mint amennyire az ember elképzeli. De egyébként igen, alapvetően annak kéne lennie.
Egyébként meg, kit érdekel, hogy valaki kedves-e vagy sem? A kedvesség nem érték, max egy attitűd.
6/33 nemaRendőrség 

válasza:

"fiúk"
Talán ne 16 éves lányokra nyomulja, hanem korodhoz illő nőkre
7/33 anonim 

válasza:

6#os ... sajnos úgy tapasztaltam eddig 23 éves srác létemre , hogy kettő idősebb barátnőm volt eddig , 24-24 , és mindkettővel vége lett , mert ők nem akarnak ennyire komoly kapcsolatot...
8/33 anonim 

válasza:

Elősször is ezt a hozzáállást felejtsd el, bármennyire is azt gondolod, hogy ez a "pedig én rendes vagyok" dolog mennyire imponál nekik... Hidd el, nagyon nem. Állj a sarkadra, fejleszd magad, legyen önbizalmad, egzisztenciád, és ne akarj görcsösen barátnőt.
9/33 anonim 

válasza:

Én boldogabb voltam, amíg nem volt. A kapcsolatom nullázta le az önértékelésemet. Soha nem voltam ennyire rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!