Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorúak lennétek ti a helyemben ha 25 évesek lennétek és nem lett volna még párkapcsolatotok?
Nagyon régóta szeretnék, de engem egy lány sem választ, mind csak hazudik, eltűnik, nem ír vissza, stb. Mindig találnak nálam jobb fiút, meg volt olyan akinek csak addig lettem volna jó amíg nincs jobb.
Elég gáz hogy engem semmibe vesznek a lányok. Pedig én rendes vagyok velük.
Ti szomorúak lennétek ha ennyi idősen sem lett volna sikeretek?

Ez férfiként elszomorító, sőt tragikus
Nőként csak egy ideiglenes helyzet lenne, ami úgyis megoldódik

neked is tudom ajánlani ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM
miután levetetted ezt a kamu viselkedést, járjál társaságba és majd lesz ismerkedési lehetőség

Ez a kétségbeeséses időszak nálam úgy 18-20 évesen volt jellemző. Akkoriban én is sokat görcsöltem, hogy majd biztos szüzen fogok meghalni (és egyéb nem építő jellegű gondolatok), mert a külsőm akkor sem volt "macsóhímzés" és pontosan tudtam, hogy annál már jobb nem is lesz. (Nem is lett, sőt...)
Azóta már eltelt jó pár év, ami azt eredményezte, hogy a párkapcsolati és egyben csajozási "kényszer" fokozatosan a háttérbe szorult az életem szempontjából. (Lettek sokkal fontosabb dolgaim is.)
Ergo, csak azt tudom javasolni, hogy senki ne keseregjen azért, mert épp nincs kapcsolata! Mindenki csinálja a saját dolgát, és ha majd megérdemli, akkor úgyis megtalálja az igazi(t)... :,D

"Ergo, csak azt tudom javasolni, hogy senki ne keseregjen azért, mert épp nincs kapcsolata!"
Hát ezt jól megindokoltad
Neked sem jött össze, ezért nem kell keseregni másoknak sem?
Vagy mégis hogyan érted?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!