Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak lennétek ti a helyemben ha 25 évesek lennétek és nem lett volna még párkapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Nagyon régóta szeretnék, de engem egy lány sem választ, mind csak hazudik, eltűnik, nem ír vissza, stb. Mindig találnak nálam jobb fiút, meg volt olyan akinek csak addig lettem volna jó amíg nincs jobb.

Elég gáz hogy engem semmibe vesznek a lányok. Pedig én rendes vagyok velük.

Ti szomorúak lennétek ha ennyi idősen sem lett volna sikeretek?

2022. jún. 9. 08:10
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább eltökélt lennék abban, hogy jobbá és jobbá váljak. Ha nem érek el egy célt, akkor többet kell dolgoznom érte.
2022. jún. 9. 09:22
 12/33 anonim ***** válasza:
67%
26 éves társfüggő nőként folyamatosan szorongok emiatt, félek, hogy lemaradok sok jó dologról. Volt már párkapcsolatom, de normális és tartós még soha.
2022. jún. 9. 09:29
 13/33 anonim ***** válasza:
20%

Ez férfiként elszomorító, sőt tragikus

Nőként csak egy ideiglenes helyzet lenne, ami úgyis megoldódik

2022. jún. 9. 09:38
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

neked is tudom ajánlani ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=tvq9MjrpIjM

miután levetetted ezt a kamu viselkedést, járjál társaságba és majd lesz ismerkedési lehetőség

2022. jún. 9. 10:11
 15/33 anonim ***** válasza:
79%
Nem a párkapcsolat megléte hiánya a lényeg hanem a minőség. Elmegy szintű fiúként az ismerősi kör engem is össze tudott hozni valami elmegy szintű lánnyal (mint a többi srácot a haveri körből) de az az átok sújt, hogy felszínes vagyok tehát másra gondoltam volna/ másról ábrándoztam volna továbbra is aminek nem lett volna értelme.
2022. jún. 9. 10:21
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
A rendes nalatok a megalkuvot jeloli. A legkevesbe ferfias tulajdonsag. Az ellentetje sem jobb, tartozkodj a szelsosegektol.
2022. jún. 9. 10:38
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kétségbeeséses időszak nálam úgy 18-20 évesen volt jellemző. Akkoriban én is sokat görcsöltem, hogy majd biztos szüzen fogok meghalni (és egyéb nem építő jellegű gondolatok), mert a külsőm akkor sem volt "macsóhímzés" és pontosan tudtam, hogy annál már jobb nem is lesz. (Nem is lett, sőt...)

Azóta már eltelt jó pár év, ami azt eredményezte, hogy a párkapcsolati és egyben csajozási "kényszer" fokozatosan a háttérbe szorult az életem szempontjából. (Lettek sokkal fontosabb dolgaim is.)

Ergo, csak azt tudom javasolni, hogy senki ne keseregjen azért, mert épp nincs kapcsolata! Mindenki csinálja a saját dolgát, és ha majd megérdemli, akkor úgyis megtalálja az igazi(t)... :,D

2022. jún. 9. 10:53
 18/33 anonim ***** válasza:
14%

"Ergo, csak azt tudom javasolni, hogy senki ne keseregjen azért, mert épp nincs kapcsolata!"

Hát ezt jól megindokoltad

Neked sem jött össze, ezért nem kell keseregni másoknak sem?

Vagy mégis hogyan érted?

2022. jún. 9. 11:01
 19/33 anonim ***** válasza:
85%
18, akkor keseregj, ha neked úgy jó 😂😂🤣
2022. jún. 9. 11:04
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugy erti, hogy vannak sokan, akik meg nem erettek egy kapcsolatra. Vannak keson ero tipusok. Meg vannak, akik sosem nonek fel hozza. Regen agglegenynek hivtak az ilyet, ma mar van fancy gyujtonevuk. De az agglegeny is tok jol kifejezi, hogy mi is a pontos bajuk.
2022. jún. 9. 11:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!