Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akiket nem zavarja az, hogy a férfi
kevesebbet keres?
Engem jobban zavar, hogy beoltattad magad, ezért teljesen eltér a világképünk és az értékrendünk.
2022. jún. 8. 01:51
Engem nem zavar pl. De egészségügyissel sosem tudnék boldog lenni. Párom gyerekkori legjobb barátja orvos, borzasztó az időbeosztása. Nekem nem lenne érzelmileg kielégítő egy olyan kapcsolat, ahol a párom nem olyan vagy hasonló munkaidőben dolgozik, mint én, ezért kb négynaponta-hetente egyszer tudunk egymásra minőségi időt fordítani.
2022. jún. 8. 02:31
Ja, és az is jobban zavar, ha valaki tárgyas ragozást használ ott, ahol alanyi kell.
Feltéve persze ha magyar anyanyelvű.
2022. jún. 8. 03:38
Mar bocs, de a ferfiak mindig mindenhol tobbet keresnek. Valaszthatsz egeszsegugyist te is, tanarnot, kozszferas ugyintezot, rakodot, nem muszaj hr manager novel kezdeni.
2022. jún. 8. 04:20
Nálunk most ez a helyzet. Az én munkahelyemen amúgy is jobban lehet keresni, plusz még adómentes is vagyok mellé. Egyáltalán nem zavar, együtt lakunk, mindent megosztunk egymással, így nem érdekes ki mennyit hoz haza, mindent együtt fizetünk. Egyébként tudom, hogy többet érdemelne, csak a munkahelye nem fizeti meg eléggé. De hála az égnek pont most mondott fel és megy más helyre, ahol valószínűleg jobban megbecsülik majd a munkáját.
2022. jún. 8. 05:10
Inkább a férfiak önbecsülését szokta ez zavarni.
2022. jún. 8. 05:31
2022. jún. 8. 06:33
2022. jún. 8. 06:41
Hát,...az a baj, hogy nem működne!
Én 3x annyit keresek, mint egy egeszségügyis. De, tegyük fel, hogy felesben fizetünk minden programot (bár én még soha sem fizettem randin) Eleve, hogyan fogod fizetni a reszedet? (Színház/koncert, nyaralások, wellnes, mozi, vacsi stb.
2022. jún. 8. 07:17
Engem nem zavarna. Sőt, ha már hivatástudat, fel is néznék rá, hogy ilyen céljai, életútja és felfogása van. Sokakból hiányzik.
Ez a része ugye oké, viszont a fenmaradó dolgok a közös programok, minősegi idő eltöltése stb és társai ha klappolnak, ezer örömmel. Nem ismerem az egészségügyis időbeosztást, de annyit tudok, hogy általában "munkahelyen belül" köttetnek kapcsolatok.
2022. jún. 8. 07:22
Kapcsolódó kérdések: