Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik 30 év körüliek, csinosak és érintetlenek és házasságig nem is akarnak együtt lenni a párjukkal?
Én pont ilyennel vagyok jelenleg. Igaz, nem vallásos, de 25 évesen, amikor megismertem fél éve, még szűz volt. Ő olyannal akarta elveszíteni, akivel el tudta volna hosszú távra is képzelni. Eleinte azért zavart kicsit a tapasztalatlansága, bőven meglátszott rajta a szüzesség. Aztán idővel megtanítottam erre-arra, de még lesz mit "dolgozni" rajta.
Nem feltétlenül előnyös ám, ha szűz egy nő, pláne 30 éves kora körül, pont a tapasztalatlansága miatt. Kivéve persze, ha te is tapasztalatlan vagy, és együtt fedezitek fel a szex és egyéb dolgok örömeit. De mondjuk egy szexmániás pasasnak én nem is ajánlanék szűz lányt.
Előző vagyok.
Azt még hozzá kell tennem, az meg tű a szénakazalban, hogy egyszerre legyen vékony, csinos és szűz is az a lány, pláne 25 évesen.
Biztosan létezik még ilyen, de mint tű a szénakazalban, abban biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!