Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan nők, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan nők, akik 30 év körüliek, csinosak és érintetlenek és házasságig nem is akarnak együtt lenni a párjukkal?

Figyelt kérdés
Vallási közösségében ismerkedek De ilyen nővel még ott sem találkoztam egyszerűen nem tudom hogy mi legyen, Hol tudnék ilyen barátnő találni, nagyon fontos hogy nagyon csinos vonzó legyen...
2022. jún. 7. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen. Cseszheted a vallási közösségeket, ott pont emiatt férjhez mennek már huszonévesen. Egy vonzó harmincas nő max akkor szűz, ha aszexuális.
2022. jún. 7. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen max a mesében van kérdező! Azért mert te a kutyának nem kellettél, majd pont egy vonzó nőt ne dugjanak meg 30 éves koráig? 🤣
2022. jún. 8. 11:06
 13/14 anonim ***** válasza:
70%

Én pont ilyennel vagyok jelenleg. Igaz, nem vallásos, de 25 évesen, amikor megismertem fél éve, még szűz volt. Ő olyannal akarta elveszíteni, akivel el tudta volna hosszú távra is képzelni. Eleinte azért zavart kicsit a tapasztalatlansága, bőven meglátszott rajta a szüzesség. Aztán idővel megtanítottam erre-arra, de még lesz mit "dolgozni" rajta.

Nem feltétlenül előnyös ám, ha szűz egy nő, pláne 30 éves kora körül, pont a tapasztalatlansága miatt. Kivéve persze, ha te is tapasztalatlan vagy, és együtt fedezitek fel a szex és egyéb dolgok örömeit. De mondjuk egy szexmániás pasasnak én nem is ajánlanék szűz lányt.

2022. szept. 8. 06:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Azt még hozzá kell tennem, az meg tű a szénakazalban, hogy egyszerre legyen vékony, csinos és szűz is az a lány, pláne 25 évesen.

Biztosan létezik még ilyen, de mint tű a szénakazalban, abban biztos vagyok.

2022. szept. 8. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!