Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok nélkül lehet párt találni?
Nagyon zárkózott férfi vagyok, 33 éves. Súlyos beteg voltam 10 éve. Elötte volt ezer haver, barátok, minden. A betegségem sokáig húzódott, a végén már egy kezemen meg tudtam számolni a barátokat. Sok rosszat kaptam akkor. Durva dolgokat. Volt aki azt mondta másoknak, hogy haljak meg már inkább mert akkor nem kell rólam hallgatni a sok szrságot. A gyógyulásom után bezárkóztam, nehezen barátkozom. Felületesen szívesen szóba állok bárkivel, de nincs társaságom. A 4 barátból aki maradt egy elhunyt, kettő messzire költözött külföldre, egy meg nagycsaládos lett és másokkal barátkozik már, a feleségének nem tetszett, hogy egyedülállóval barátkozik.
Szeretek jönni menni, nem vagyok otthon ülős. Ezt a posztot is a Balaton partjáról írom. Ettem egy jót, sétáltam, most bemegyek meginni egy pohár bort egy borászatba, este meg megyek haza. Gyakran megyek mindenfelé. Külföldre is simán egyedül. Jártam már Párizsban, Londonban, Trogirban, Madridban, stb. Európában nagyon sok helyen, meg voltam California túrán is 3 hétre. Nem unatkozom. Szeretem a jó krimiket könyvben, leülök olvasgatni, sétálgatok, megnézem a látnivalókat, fotózok, ilyesmi. Bulikba nem járok, azt nem szeretem.
Sokszor van úgy, hogy egy két mondatra szóba elegyedek nőkkel, de legtöbbször pincérnők, pultosok, stb. Akinek ez a munkája! Náluk nem illik bepróbálkozni! Egyébként nem kerültem még párkeresési helyzetbe. Munkám informatikus, nem kell bejárnom dolgozni, gyakran utazom. Így munkahelyi kapcsolatok nem nagyon alakulnak ki, engem mindenhol külsősnek kezelnek.
Az lenne az álmom, hogy találni egy kedves nőt, akinek hasonló az érdeklődési köre. Vettem egy leromlott állapotban lévő balatoni nyaralót és azt majd együtt felújítani, kiülni olvasgatni, borozni, kirándulni. Meg elmenni külföldre is. 30-40 éves korosztályt tudnék magam mellé elképzelni, nekem nem lenne gond ha gyerekei vannak a hölgynek. Nem voltam ilyen helyzetben de kezelni tudnám, nem zavarna.
Szerintetek lehetetlen dolog ez így az én helyzetemben? Társkeresőkön fent vagyok de válaszra se szoktak méltatni sajnos. Tinderen is megpróbáltam, hetekig nem volt match. Azt töröltem is.
Ahogy írtam, a Tinderen nem volt match, így anélkül írni sem tudtam senkinek, lehetőségem se volt bemutatni magamat. Sajnos ez az alkalmazás így működik. Nem fogom újratelepíteni.
“aztán a matchek közül döntesz, hogy kinek érdemes írni.”
Ahogy írtam sokáig 1 db matchem sem volt, így ezt a tanácsot nem tudom mire vélni. Azért köszönöm.
Túrázni, kirándulni eljárok ahogy írtam már.
Nem tudom, Magyarorszagon mennyire aktiv a Meetup kozosseg, de mas orszagokban tudom, hogy tokjo programokra lehet igy eljarni szinte ingyen.
A leirasod alapjan leginkabb a "valo eletben" lesz lehetoseged ismerkedni, idealis esetben olyan tevekenyeg kozben, amit szivesen csinalsz.
Én is ezzel küzdök, csak egy tízessel fiatalabb vagyok nálad.
Konkrétan semmi baráti köröm nem volt fél-egy éve.
Másfél évig (közben kisebb nagyobb kihagyásokkal) próbálkoztam internetes társkereséssel, egész pontosan 2020 tavasz és az idei tél között. Mindössze 2 nyamvadt tali jött össze. Azóta ezekből a siralmas eredményekből levontam a következtetéseket, nem nézek ki elég jól, ez van. Továbbra is online próbálok ismerkedni - tekintve, hogy nincs baráti köröm -, azóta feladtam a görcsös társkeresést, és jellemzően Facebookon, Discordon ismerkedtem. Sok értékes, értelmes embert megismertem az elmúlt fél évben, nem akarom elszólni magam, de még egy baráti kör-féleség is kialakulóban van, de közben eléggé belefáradtam a netes ismerkedésbe, csetelésbe. Egyszerre adott, és vett el tőlem sokat az online tér.
Nem tudom, hogy mi lenne a problémára a megoldás, mert én is ezzel küzdök.
De a kulcsa a dolgoknak tényleg az, hogy jól kell kinézni. Sajnos ez van.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!