Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Barátok nélkül lehet párt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátok nélkül lehet párt találni?

Figyelt kérdés

Nagyon zárkózott férfi vagyok, 33 éves. Súlyos beteg voltam 10 éve. Elötte volt ezer haver, barátok, minden. A betegségem sokáig húzódott, a végén már egy kezemen meg tudtam számolni a barátokat. Sok rosszat kaptam akkor. Durva dolgokat. Volt aki azt mondta másoknak, hogy haljak meg már inkább mert akkor nem kell rólam hallgatni a sok szrságot. A gyógyulásom után bezárkóztam, nehezen barátkozom. Felületesen szívesen szóba állok bárkivel, de nincs társaságom. A 4 barátból aki maradt egy elhunyt, kettő messzire költözött külföldre, egy meg nagycsaládos lett és másokkal barátkozik már, a feleségének nem tetszett, hogy egyedülállóval barátkozik.

Szeretek jönni menni, nem vagyok otthon ülős. Ezt a posztot is a Balaton partjáról írom. Ettem egy jót, sétáltam, most bemegyek meginni egy pohár bort egy borászatba, este meg megyek haza. Gyakran megyek mindenfelé. Külföldre is simán egyedül. Jártam már Párizsban, Londonban, Trogirban, Madridban, stb. Európában nagyon sok helyen, meg voltam California túrán is 3 hétre. Nem unatkozom. Szeretem a jó krimiket könyvben, leülök olvasgatni, sétálgatok, megnézem a látnivalókat, fotózok, ilyesmi. Bulikba nem járok, azt nem szeretem.

Sokszor van úgy, hogy egy két mondatra szóba elegyedek nőkkel, de legtöbbször pincérnők, pultosok, stb. Akinek ez a munkája! Náluk nem illik bepróbálkozni! Egyébként nem kerültem még párkeresési helyzetbe. Munkám informatikus, nem kell bejárnom dolgozni, gyakran utazom. Így munkahelyi kapcsolatok nem nagyon alakulnak ki, engem mindenhol külsősnek kezelnek.

Az lenne az álmom, hogy találni egy kedves nőt, akinek hasonló az érdeklődési köre. Vettem egy leromlott állapotban lévő balatoni nyaralót és azt majd együtt felújítani, kiülni olvasgatni, borozni, kirándulni. Meg elmenni külföldre is. 30-40 éves korosztályt tudnék magam mellé elképzelni, nekem nem lenne gond ha gyerekei vannak a hölgynek. Nem voltam ilyen helyzetben de kezelni tudnám, nem zavarna.

Szerintetek lehetetlen dolog ez így az én helyzetemben? Társkeresőkön fent vagyok de válaszra se szoktak méltatni sajnos. Tinderen is megpróbáltam, hetekig nem volt match. Azt töröltem is.

2022. jún. 6. 15:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Simán felszedik a pultosokat meg stb. Nincs ilyen hogy nem illik.
2022. jún. 6. 15:21
 2/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom ők a munkájuk miatt kedvesek velem, ezért nem illik többet beleképzelni és zaklatni őket bármivel.
2022. jún. 6. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Persze, Tinder. Csak jól kell kinézned.
2022. jún. 6. 15:26
 4/14 anonim ***** válasza:

Lehet persze.

Jól hangzik amit leírtál, mondhatni ilyen férfit keresek mint te, de ronda fejem van úgyhogy nem tetszenék.

Eddig csak 1-2 pasi udvarolt, de ők is csak azért mert napi szinten találkoztam velük és hozzászoktak a látványhoz.

A vibrinek meg a dildónak mindegy hogy nézek ki, nem csalnak meg és nem dobnak szebb nőért.

De te ne add fel! :)

2022. jún. 6. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

"Úgy gondolom ők a munkájuk miatt kedvesek velem, ezért nem illik többet beleképzelni és zaklatni őket bármivel."

Voltam pultos, es annyira orulok, hogy vannak pasik, akik felfogjak ezt!

OT: Szerintem tok jol hangzik, amiket irsz, ES himsoviniszta sem vagy, ugyhogy siman lehet baratnod.

Azt irod, baratok nelkul nehez, ez szerintem is igy van. Mi lenne, ha a baratkozasra koncentralnal a nozes helyett, hogy legyen tarsasagod, es onbizalmad? Szerintem segitene kicsit kibujni a csigahazbol.

2022. jún. 6. 23:44
 6/14 anonim ***** válasza:

Te már megtapasztaltad a halál szelét. Azt gondolnám, hogy nincs mitől félned 😉 Önbizalmad is a helyén van, ha ilyen lazán jársz-kelsz a világban. Ez jó.

Tinderre jó képek kellene, és ennyi. Férfiként bazinehéz.

Neked inkább azt kéne kihasználnod, hogy ez a magabiztosságod, ami megvan benned az élet egyéb területein, újra meglegyen az emberek felé is. Kell adnod nekik egy kezdeti bizalmat, és be kell vállalnod a kezdeményező szerepét.

Nekem úgy tűnik, hogy a betetegséged alatti elutasítottság miatt nagyon bizalmatlanná váltál az emberekkel, nem?

Ezen kéne fejlődni. Úgy tűnik, benned minden megvan most, ami egy párkapcsolathoz kell, kivéve, hogy nem mersz belekezdeni az ismerkedésbe. Pedig te lennél az a fajta, akinek élőben menne jobban az ismerkedés. Csak bátorodj fel, fedezd fel újra a határaidat!

2022. jún. 7. 10:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Nagyon nagyot csalódtam a “barátokban”, nem tervezem, hogy újra baráti köröm legyen. Ha találnék 1-2 igazán jó embert, velük szívesen barátkoznék, de haverokat nem akarok gyűjteni. Akikkel beszélgettem mostanában, mindenki a pénzről, hatalomról, politikáról, luxusautókról, luxusprostikról kezdett el beszélni. Ezek a témák engem nem érdekelnek! A hozzám hasonló gondolkodású, zárkózott embereket meg ugye nehéz megtalálni, nem hiába azok ők is. Az ilyen nagydumásoknak meg általában hasonló témáik vannak.

Meglátom mi lesz, de a Tinder elfelejtettem végleg, felszínes hülyeség sajnos. A többi társkeresőn meg továbbra se írnak vissza.

2022. jún. 7. 20:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Tinder, bulik, olyan közösségek, ahova muszáj járni

Bár én egy tizessel fiatalabb vagyok, így lehet könnyebb

2022. jún. 7. 20:51
 9/14 anonim ***** válasza:

"A többi társkeresőn meg továbbra se írnak vissza"

Mert Tinderen meg visszaírtak? Ha igen, erős ellentmondást érzek itt...

2022. jún. 7. 20:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Tinder amúgy maradhat, zs tervnek, wc-s unatkozgatásokra. Csak minden nap egyszer végiglikeolsz mindenkit, akit felad, aztán a matchek közül döntesz, hogy kinek érdemes írni.

Intrós helyekre kell eljárnod... csak olyan nincs 😃 túracsoport, vagy bugyuta táncok, edzések... nincsenek megoldások arra, hogy hogyan találkozz olyanokkal,akikkel nem lehet találkozni 😃

2022. jún. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!