Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki neten próbál ismerkedni, ő hogyan próbál higgadt maradni?
Figyelt kérdés
Mikor végre valakivel beszélgetsz, tetszik is az illető, viszont nem engedhetsz az érzelmeidnek, mert nem biztos, hogy te vagy nála a befutó, hiszen akár hetekig tartó ismerkedés után is mondhatja, hogy bocs, de találtam olyant aki jobban bejön.2022. jún. 6. 13:30
1/12 anonim válasza:
Egyrészt már rég leszoktam arról, hoyg egy lánnyal hetekig-hónapokig-évekig chateljek. Én hülye régen így csináltam. Max 1-2 héten belül talállkozni kell. Ha nem, akkor komolytalan és 2 kattintással törlöm. 32f
2/12 anonim válasza:
Felnott vagyok. Nem elem bele magam mindenbe.
3/12 A kérdező kommentje:
Mi még csak harmadik napja irogatunk, de nincs is állandóan fenn messengeren, meg volt hogy fennvolt, de nem írt. Persze ez lehet egy rokon, de akár egy másik párjelölt is . Így meg persze az ember nem akarja szabadjára engedni az érzéseit, félve a koppanástól.
2022. jún. 6. 13:42
4/12 anonim válasza:
Egyszerre több nőt kell a tűzben tartani. Pontosan ez az egyik oka, hogy ne kattogj egy nőn. A másik oka pedig, hogy nem minden nő fog összejönni így ha az egyik kiesik még van pár másik futó. Mindenki így csinálja (nők is).
5/12 A kérdező kommentje:
#4 Persze, ez is megoldás lenne, csak sokak örülnek ha 1-2 párkeresővel sikerül elkezdeni beszélgetni, nemhogy háremet tartani.
2022. jún. 6. 13:51
6/12 anonim válasza:
Persze igazad van, velem egy nő se áll szóba, mert ronda vagyok, de jóképűek így csinálják. Miért nem tartasz ilyen célra pár rondát (pl. dagadtat)? Az bárkinek lehet.
7/12 anonim válasza:
Bennem nincsenek olyan dolgok amiket vissza kéne fognom.
Ha vki szimpatikusnak is tűnk.es tetszik és meg is mozgat bennem valamit es leirom neki konkretan is ami tetszik benne.
Pl vegre valaki aki a közelemben lakik. Kiváltságos vagy :D
Es kb ennyiket érzek csak tobbet nem.
Szemelyes találkozókon rendszerint meg akkorákat csalódok mint egy ház. Így ujabban videocset nelkul meg sem mozdulok randira már önvédelemböl mert minden ilyen után mikor csalodást okoznak randin egy kicsit összetörök. (Pl.kiderul hogy letagadott 100kg-t, vagy 10 évet, vagy épp nincs is foga stb)
8/12 anonim válasza:
3-as akkor ez komolytalan. Én mennék tovább.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem biztos! Nem tini csaj, csinálja otthon a dolgát. Majd kiderül mi lesz, csak tényleg nem szabad beleélnie az embernek magát.
2022. jún. 6. 15:51
10/12 anonim válasza:
Neten csak söpredék van! Semmirekellő szar emberek. 20 másikkal ismerkedik egyszerre. Akár ffi akár nő. És ha majd összejöttök, utána szerinted leáll ezzel? Hahaha. Nagyon naiv vagy! Élőben meg egy szégyen? Vagy miért nem úgy ismerkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!