Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkednek a lányok lányokkal?

Figyelt kérdés
Társkeresőztem egy ideig, de a lányok nagyrésze kamu, vagy nem akar semmit, esetleg csak onlyfanst reklámoz. Csak a mai napon rengeteg lányt láttam kézen fogva egy másik lánnyal a margitszigeten. Mostanában egyre gyakrabban látok ilyen párokat. Én sose jártam sikerrel, találkozóm sem volt, tudom, hogy nem jó helyen próbálkoztam de nem tudom, hogy hol tudnék egyáltalán ismerkedni. Egy ideig magam alatt voltam emiatt, mert még soha semmi nem volt nekem nővel, csak a vágyakozásom, meg az érzés, hogy vonzódok hozzájuk. De nekem sose volt olyan szituációm, hogy találkoztam egy csajjal pl.melóban aki szintén nőkhöz vonzódik. Hol lehetne ismerkedni? (Nem szeretem a szórakozóhelyeket).

2022. jún. 5. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen pride szerű felületeken próbalkozz biztos van web oldaluk fb csoportuk stb mindezeknek gondolom lehetnek valamiféle programjaik is.

Csak a lányokhoz vonzódsz akkor gondolom. Vagy is is?

Régóta vagy mostanában kezdted így érezni?

2022. jún. 15. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!