Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miert nem hajlandoak elismerni h a penzzel is meg lehet fogni őket?
Vannak férfiak, akik egész életükben legszívesebben 17-18 éves kiscsajokat kefélnének, amúgy sz.rba sem veszik a nőket, meg vannak olyanok, akik mély összekapcsolódásra és stabilitásra vágynak velük egykorú nőkkel.
Ennek ellenére én most akkor úgy döntök, hogy átvedlek általánosító, fekete-fehérben gondolkodó kisgyerekké, és felteszem a kérdést:
A férfiak miért nem hajlandóak elismerni, hogy képtelenek a szerelemre, és valójában csak tinikkel szeretnének szexelni?
Hogyha prostit keresel igen, elég csak a pénz, ugyanakkor az ilyen nőktől ne várj hűséget, mert amint elfogy a pénzed, elhagynak.
Barátnőhöz több kell és nem is lép le az első adandó alkalommal, hiszen érzelmi alapú a kapcsolat.
Alien Delon.megmondta.
"Minden nő egy K...a, csak mindegyik másért bax.ik
18as vagyok. Szerintem csak őszinte volt.
Nem igazán létezik olyan nő aki teljesen érdek nélkül megy bele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!