Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreálisak lennének az elvárásaim csinosnak mondott 32 éves nőként?
4 éve próbálkozom és semmi...legtöbb csak szexet akart..
Külső tekintetben az a fontos hogy extrém elhízott ne legyen (macis külső, apatest nem zavar), én sem vagyok elhízva így szerintem ezt elvárhatom..Általában az ilyen szemüveges tudóska férfiak jönnek be, magasság legalább 170 legyen, többi nem számít, volt már állítólag nagyon ronda pasim is, de én vonzónak láttam.
Szeretem ha csendes visszafogott típusúakat, utálom ha egy férfi nagyszájú és a vagyonával, izmával jön (legtöbb ilyen szerintem ez ultra gáz)
Fontos hogy intelligens legyen, tudjon mindenhez hozzászólni, legyen önálló véleménye, legyen humoros.
Egzisztencia abszolút nem számít, előző pasim ilyen művész lélek volt és szinte o ftból élt, pl. maga termelte meg az ételt (külön tetszett hogy a semmiből is tudott boldogulni, tehát igazi életrevaló volt)
Gondolom a műveszlélek egy idő után csak a magányra vágyott, mint bipoláris depressziós, néhány rozé fröccs kíséretében. Lefordítva pár patront megértél,aztán a szabadság, a pia és a szerek vált prioritássá,mint az ilyen műmájer gyökereknél általában, akik a ballagási kínais ingjükben osztják az észt színvonal alatti kocsmákban...
A többi a maradékból került ki. Tehát elhízott, tohonya semmirekellőkből.Nem bántásként, tapostam én is ezt az ösvényt, nem vagyok rá büszke. Igazából ezek is hasznos tapasztalatok voltak.
Javaslatom:kicsit azért rakd magasabbra azt a lécet!!!...
Ezek nem nagy elvárások szerintem, de az a gyanúm nem vagy őszinteagaddal.
Azt javaslom legközelebb vedd végig a korban hozzádillő (ami szerintem leginkább 32-40 éves, de lehet felőlem 60 is, ha neked még az is elfogadható) férfiakat, és tedd fel a kérdést, összejönnél-e velük. Ha nem, tedd fel a kérdést, miért.
Írd fel az okokat, és egy hét után gondolkozz el azon miből tudnál engedni.
Ezek nem irreális elvárások, viszont van egy megfigyelésem a környezetemben.
Általában pont az sül fel hamarabb, akinek alacsonyak az elvárásai, legyen férfi vagy nő. Míg a magasabb elvárású emberkék boldogabbak. Ez rám is igaz: " volt már állítólag nagyon ronda pasim is, de én vonzónak láttam." De többet nem lenne. Mondjuk nem a külseje miatt szakítottam vele, hanem azért, mert borzasztóan követelőző volt, nagyon nem tisztelte a határaimat.
😂🤣Pont megfelelnék az "elvárásaidnak"
Kár hogy nincsen nö ilyen elvárásokkal
"Egy nő felbassza magát Tinderre aztán 1 óra múlva már teltházas a naptárja randikkal..."
22 evesen..... Nem 32 evesen :)
38F incel
Ez fura, nem az első, hogy nem értünk ebben egyet. Én szép nő ismerőseim még 40 fele is vastagon válogatnak és kuratják magukat megállás nélkül jobbnál jobbakkal. Más szavakkal nekem még mindig semmi esélyem szép nőknél rondaként 40-hez közeledve se. Ill. akkor te se lennél incel 38 évesen, mert akkor nők kénytelenek lennének leállni olyannal mint te (vagy én), de nincs így.
"Ill. akkor te se lennél incel 38 évesen, mert akkor nők kénytelenek lennének leállni olyannal mint te (vagy én), de nincs így."
Na itt buktad a "30 évesen vége a nőknek" teóriákat haver!
Ezt felesleges erőltetni, nem igaz (csak ha igénytelen a nő, az más)
Ha tinder nem jön össze csinos nőként, akkor van egy rossz hírem: nem vagy csinos 😕
Vagy csak szimplán szar képeket raksz fel. Változtass ezen! Nem kell segges-csöcsös képet, nem erről van szó, de... vannak neten cikkek, hogy milyen a jó tinder fotóalbum, nézz utána!
És persze, ott lesznek.csak igazán sokan, akik csak dugni akarnak, és sok a vesződés velük, de még mindig egy pluszlehetőség arra, hogy új embereket ismerj meg, akikkel amúgy soha nem futnál össze olyan helyen, ahol lanne lehetőség az ismerkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!