Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irreálisak lennének az elvárásaim csinosnak mondott 32 éves nőként?
4 éve próbálkozom és semmi...legtöbb csak szexet akart..
Külső tekintetben az a fontos hogy extrém elhízott ne legyen (macis külső, apatest nem zavar), én sem vagyok elhízva így szerintem ezt elvárhatom..Általában az ilyen szemüveges tudóska férfiak jönnek be, magasság legalább 170 legyen, többi nem számít, volt már állítólag nagyon ronda pasim is, de én vonzónak láttam.
Szeretem ha csendes visszafogott típusúakat, utálom ha egy férfi nagyszájú és a vagyonával, izmával jön (legtöbb ilyen szerintem ez ultra gáz)
Fontos hogy intelligens legyen, tudjon mindenhez hozzászólni, legyen önálló véleménye, legyen humoros.
Egzisztencia abszolút nem számít, előző pasim ilyen művész lélek volt és szinte o ftból élt, pl. maga termelte meg az ételt (külön tetszett hogy a semmiből is tudott boldogulni, tehát igazi életrevaló volt)
Egy nő felbassza magát Tinderre aztán 1 óra múlva már teltházas a naptárja randikkal...
Látom te sem próbálkoztál még tinderen nőként...
Mert tévednék? Arról nem tehetek, hogy neked is 200-ból 1 faszi jön be, mint minden nőnek (nem szemrehányás, tényleg minden nő ilyen). Úgy valóban nehéz.
Lefordítom férfi nyelvre.
macis külső, apatest nem zavar = [link]
az ilyen szemüveges tudóska férfiak jönnek be = [link]
"tudjon mindenhez hozzászólni" = celeb, bulvár témákhoz és/vagy transzcendentális idealizmushoz, asztrológiához, spirituális dolgokhoz.
"legyen önálló véleménye" = lehetőleg ugyanaz, mint a nőnek, kivéve elhanyagolható témákban, hogy aznap este hol kajáljunk, ezen a téren a legtöbb nő szeret irányítva lenni egy "gondolatolvasó" férfi által.
"legyen humoros." = A humora is olyan, amilyen a nőnek. Ha a nőnek a Sas kabaré jön le, ne fikázza le, ha az angol humor, akkor azt ne, ha viszont a fingós-böfögős alpáriság (van ilyen nő is, sajnos elég sok) akkor arra ne tegyen semmi megjegyzést, tegyen úgy, mintha élvezné és értené.
Végül pedig a kezdet és vég, vesd össze:
"4 éve próbálkozom és semmi...legtöbb csak szexet akart.."
vs.
"előző pasim ilyen művész lélek volt és szinte o ftból élt, pl. maga termelte meg az ételt (külön tetszett hogy a semmiből is tudott boldogulni, tehát igazi életrevaló volt)"
Tehát vagy troll kérdés, vagy az illető maga sem érti, mennyire nagyon durván magasan van nála a léc, ami miatt ilyen válogatott fura fazonok megtalálják őt, de normális pasit nem talált ez alatt a 4 év alatt.
Vajon az előző pasival is miért lehetett vége...
Már a magassággal a férfiak jelentős részét kizártad. 176 az átlag itthon. A testalkattal még egy komoly részét. A "szemüveges tudóskákkal" még tovább szűkíted.
Nem nagy elvárások, de már ezekkel is erősen csökkentetted a lehetőségeket. Ehhez hozzájön, hogy 32 vagy, elég idős. Valószínűleg családot akarsz hamarosan, a szemüveges tudóskák meg nem feltétlen. Van eszük és inkább programoznak, építik a karrierjüket, élvezik a szabadságukat. Másrészről ők nem szoktak nagyon szociális személyiségek lenni, elvannak egyedül.
Talán előbb kellett volna komoly kapcsolatot akarni, nem 30+ évesen.
És persze a nagy kérdés hány volt ebből ténylegesen az ő szintjén és hány volt messze szinten felüli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!