Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők hogy tolerálják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők hogy tolerálják azt, amikor nagyon nem hozzájuk passzoló egyének próbálkoznak?

Figyelt kérdés

Pl Szabó Zsófi posztjai tele vannak: sziateccő. jókalábod.

Vagy a fogatlan, az építőiparban tevékenykedő(talicska sittet tologat oda-vissza) 50-es, erősen alkoholista szomszédom, aki hétvégén délelőtt 9-kor is, már a kerítésbe kapaszkodva próbál hazajutni, töretlen lelkesedéssel udvarol az utcában élő 30-as, középiskolai történelem tanárnőnek.

A pali kb így fest:

[link]

Nem bántatni akarom az illetőt, meglenne a hozzá passzoló hölgy, de.....valahogy nem értem ezt a rettenet önbizalmat, önértékelést.

2022. jún. 5. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek a pasik inkább úgy vannak vele, hogy nagyon is tudják, hogy esélytelenek, és inkább a vicc kedvéért próbálkoznak. Ők lennének a legjobban meglepve, ha bejönne. Én legalábbis így állok a hasonló szituációkhoz, képtelen vagyok komolyan venni. Kb mint amikor a 70-es bácsi beszól a buszon, hogy milyen csinos vagyok, ha ő még 30 évvel fiatalabb lenne, mit nem művelne velem... Ezt sem tudom komolyan venni, mert nincs mögötte valódi szándék. Ahogy a szomszédod esetében sem hiszem, hogy lenne.
2022. jún. 5. 12:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak vicces. Kb egy szinten lehet azzal mikor a adott pasi tudja hogy 70 kgnak kell lennie, de 110 és úgy bókolgat csinos nőknek🙃 Tudja hogy semmi esélye de azért csinálja.
2022. jún. 5. 12:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Ó nem, nagyon is komolyan gondolja.

De ha viccel is, naponta vagy 20x megy hozzá, csodálom hogy a nő még nem jelentette fel.

Semmi közöm hozzá, csak itt járkál a házunk előtt, és már engem nagyon zavar.

2022. jún. 5. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Engem zavar, ha kifejezett igénytelen emberek próbálkoznak, még akkor is, ha tudom igazából, hogy mindenkinél bepróbálkoznak "hátha" jeligével, de olyan érzetet kelt, mintha egy szinten lennénk (mert azért én előnyösen öltözöm, tiszta vagyok, ápolt, kellemes az illatom... és akkor tényleg zavaró, amikor olyanok jönnek puncsolni, akiknek a fél fogsora ki van rohadva, mocskos a bőre stb.).

Meg van egy másik kategória is, amit nem nagyon tudok megérteni - azt, amikor valaki konkrétan komoly, hosszú távú párkapcsolatot csak a külső vonzalom alapján tervez. Voltam nemrég egy randin, előtte némi beszélgetés, amin a randi végére teljesen egyértelmű volt, hogy nagyon nem passzolunk egymáshoz, se egy közös érdeklődési kör, sem hasonló értékrend, tényleg semmi... és a másik akarta volna folytatni csak azért, mert neki tetszett a külsőm meg az öltözködésem (és látszott, hogy nem egyéjszakást akar)... nekem fura, amikor valakinek csak és kizárólag a fizikai vonzalom számít ilyen esetben.

2022. jún. 5. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
22%

Régebben próbáltam nem foglalkozni vele, normálisan visszautasítani stb. Manapság már nyilvános helyen mások előtt is kimondom hangosan, hogy "nálad szebbet sz4rok".

Meg kell őket alázni,beszólni hogy fájjon és csak akkor veszik a lapot. Nem érdekel hogy utálni fog utána, ott rohadjon meg ahol van. Hagyjon békén a nyomoronc.

2022. jún. 5. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
69%

Minél alacsonyabb az intelligencia, annál inkább megnyilvánul az ösztönös viselkedés és a toleranciaküszöb is annál alacsonyabb. Illetve a kognitív felismerés és logikai érzék hiánya miatt szó szerint annál egybitesebb az ember. Például ha elég korán elkezded a nevelésüket, akkor ilyenekből lehet bigott vallásost csinálni, aki akár öngyilkos vagy gyilkos is lesz az Úr nevében. Kap egy mindenre kiterjedő egyszerű magyarázatot az életről, legyen asztrológia, laposföld vagy bármi, ő innentől mindent ezzel fog magyarázni.

Persze ez az emberiség sajátja, hogy mindent bele akarunk illeszteni a nagy globális kirakósba, csak míg az intelligencia növekedésével igyekszünk kiszúrni egymás és a saját kognitív torzításait is: [link]

addig ezek épp a korlátoltságuk miatt megrekednek egy bizonyos szinten.

Mint mikor egy gépnek adsz túl nagy feladatot és lefagy.

Úgyhogy ők közel sem gondolnak át annyi mindent, mint te. Másképp, sokkal egyszerűbben látják a világot.

2022. jún. 5. 16:12
 7/9 anonim ***** válasza:

#4: Elképzelhető, hogy ő nem gondolta az adott dolgot annyira áthidalhatatlan akadálynak. Például engem nem zavarna, ha a partnerem vegán lenne, de volt lány, aki másképp gondolta és már attól, hogy én eszek húst egy utolsó erőszakos bunkó lettem a szemében, aki szegény ártatlan állatokat megeszi. Ezt szavakkal nem fejezte ki, de erősen érzékelhető volt, hogy ettől a pillanattól már minden-mindegy, éljük túl a randit alapon kereste a kifogásokat, amik miatt vissza lehetek utasítva.

Ilyenkor gyakran tűnődöm el, hogy ennyire apró kicsi mozzanaton múlik, hogy két ember egymásra talál, vagy az egyik elutasítja a másikat.

2022. jún. 5. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
7: de nálunk nem apró mozzanatok voltak, hanem tényleg semmi nem passzolt, és egyértelmű volt, hogy azért akarja tovább a kapcsolatot, mert tetszik neki, hogy nagy a mellem, hosszú a hajam és hogy szoknyás-ruhás öltözködésű vagyok. Azt pl. pont letojom, hogy a másik vegán, ha nem akarja rám erőltetni. De hogy egy, azaz egy közös hobbink, de nemhogy hobbink, érdeklődési körünk nem volt, mindenben homlokegyenest más volt az ízlésünk, más az értékrendünk, mást akarunk az élettől, más az életvitelünk. Ilyenkor az emberben felmerül, hogy akkor milyen lenne így egy kapcsolat... mert az nemcsak dugásból meg szeretgetésből áll, hanem komoly kapcsolat esetén beszélgetésből, közös időtöltésből, aztán együttélésből...
2022. jún. 5. 16:24
 9/9 A kérdező kommentje:

#8, elég rossz versenyző lehetett a randipartnered, ha egy férfinek tetszik egy nő, képes bármire bólogatni, tetszik neki még a hellokittys színvilágú legújabb nissan micra is.

A szomszédom meg valószínű olyan szinten ösztönlény, hogy gondolom csak szexuálisan közeledne a nőhöz, de 50 éves korára odáig nem jutott, a nők kissé másképp funkcionálnak.

A töritanár meg régebb óta egyedül van, meghalt a férje, elvan egyedül is úgy látszik.

2022. jún. 5. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!