Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal, akivel minden klappol csak a szex nem?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerjük egymást. Amikor szakítottam az exemmel egyre többet kezdtünk el beszélgetni, aztán beleszerettem. A személyisége, a humora, az ahogy bánik velem, az intellektusa, a beszélgetéseink és a programjaink mind tökéletesek. Érzem a "pillangókat", amikor találkozunk. Elkezdtünk igazán közel kerülni egymáshoz és lefeküdtünk tegnap. Rettenetesen kicsi a pénisze. Tudom, hogy azt mondjuk, hogy nem a méret a lényeg, de tényleg nem kielégítő. Viszont kompenzálta nyalással és ujjazással, amiket jól csinált és tök türelmes volt, tényleg megvárta amíg elmegyek. Ettől függetlenül egyébként ugyanúgy várom, hogy találkozzunk, mert tényleg kedvelem, annyira csodálatos ember. Viszont nem tudom, hogy ez a későbbiekben okozhat-e komoly problémát vagy azért áthidalható lenne.

(24N)

2022. jún. 4. 22:42
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
24%
Szarazon berakja akkor erezni fogod.
2022. jún. 5. 15:34
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Tutira felállt neki? Én jártam úgy, hogy semmit nem éreztem az illetőből, aztàn kèsőbb jöttem rá, hogy annyira izgult, hogy fel se àllt neki. A nagyobb baj az volt, hogy amikor felállt, akkor se éreztem belőle sokat, mert nem volt elég vastag.
2022. jún. 5. 19:37
 33/47 anonim ***** válasza:
16%
32. Mondjuk nem 5 inches vibivel kéne turkálni a nunádba és nem lenne kitágulva .
2022. jún. 5. 19:40
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Anatómia 1-es.
2022. jún. 5. 20:08
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

“Csak a szex nem”

Akkor nem klappol minden.

Azért járjak vele, hogy megcsaljam?

Az ilyen kapcsolat a barát.

2022. jún. 8. 18:28
 36/47 anonim ***** válasza:
16%

Megértelek kérdező de akkor is...szegény pasi. Erről nem igazán tehet. Én túl nagy voltam exemnek. Ha hülyeséget írok ő hülyeségét írom. De többször méhszájon vágtam. Szerintem rohadt gáz dolog amikor figyelni kell szex közben. Márpedig nála kellett mert nem tehettem be minden pózban tövig. Benne is bennem is ott volt a félelem,hogy megint fájni fog neki.Szóval nézd a jó oldalát ez a pasi nem tesz kárt benned:)).

Én a maradra szavaznék...hawai módszerről hallottál? Ha intim tornázol menni fog!

2022. jún. 9. 21:19
 37/47 anonim ***** válasza:
68%

"Viszont kompenzálta nyalással és ujjazással, amiket jól csinált és tök türelmes volt, tényleg megvárta amíg elmegyek."

Olyan kicseszettül jó, hogy amikor normálisan megkérdezem hogy mégis mi a baja a sráccal szexuálisan ha elélvezett, akkor nemhogy választ nem kapok a kérdésre, hanem csak lepontozást.

Nem lehetne hogy egy rendes kérdésre rendes választ kapjon az ember, hogy érteni lehessen a problémát?

Nem azt mondtam hogy a kérdezőnek el kellene fogadnia bárkit is, hanem csak azt kérdeztem hogy szexualisan miért nem kielégítő a kielégülés?

Nyilván elfogadnám a választ, csakhogy nem válaszoltok

2022. jún. 9. 22:43
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez kicsit olyan, mintha kielégítheted magad kézzel, elmész, az átmeneti feszültség elszáll, de azért mégsem olyan, mint orbitálisat szexelni egy nővel. Nem véletlen, hogy a legtöbb férfi inkább választja a szexet egy nővel, minthogy magának kiverje. Pedig ugyanaz a vége mindkettőnek: orgazmus.

Vagy elvontabb példa: éhes vagyok, megennék egy jó szaftos steaket, de itthon csak a száraz csirkemell van, akkor megeszem, elmúlik az éhségem, de attól még hiányérzetem marad.

A magam nevében tudok csak beszélni, de ha egy nagyot akarok dugni, viszont csak nyalást/ujjazást kapok, akkor az egyszerűen nem lesz annyira kielégítő, nem lesz “teljes”, mert hiányozni fog az érzés.

2022. jún. 9. 22:58
 39/47 A kérdező kommentje:

36. Hát voltam már nagy méretű sráccal is meg átlagos méretűvel is, és tényleg van az a méret, aminél már óvatoskodni kell, mert nagy. Mégis azért azzal könnyebb elélvezni, mint a picivel. A hüvelyem tök rendben van, mindenkinek kellemesen szűk voltam. Attól, hogy intim tornázok, még nem lesz nagyobb a srác pénisze. De azért köszi a tippet.

37. Én nem pontoztam le senkit. A 38-s tök jól leírta szerintem a lényeget a kérdésedre.

2022. jún. 9. 23:15
 40/47 anonim ***** válasza:
0%

"Ez kicsit olyan, mintha kielégítheted magad kézzel, elmész"

Még egy egészen kicsit sem olyan

Azért a szexet húsvér nővel a masztihoz hasonlítani egészen fals.

Azt a részét persze elfogadnám hogy esetleg a hüvelyi orgazmust jobban élvezitek vagy ilyesmi, de a masztihoz hasonlítani azért egészen komolytalan.

Azért a kérdésem, mert a kérdező által írt sorokból kiderült hogy igenis van "rendes szex" is, csupán a kielégülés származik más formából. Így nem igazán érthető a hiányérzet, én legalábbis férfiként nem tudom érteni a hatalmas problémát. Adott a szex bármelyik formája és adott a sikeres női orgazmus is. Innentől nem értelmezhető a probléma

Mintha én elvárnám az orált és azt is hogy akkor le is nyelje.

Ha ez nem megy akkor most dobjam a nőt?

2022. jún. 9. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!