Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal, akivel minden klappol csak a szex nem?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerjük egymást. Amikor szakítottam az exemmel egyre többet kezdtünk el beszélgetni, aztán beleszerettem. A személyisége, a humora, az ahogy bánik velem, az intellektusa, a beszélgetéseink és a programjaink mind tökéletesek. Érzem a "pillangókat", amikor találkozunk. Elkezdtünk igazán közel kerülni egymáshoz és lefeküdtünk tegnap. Rettenetesen kicsi a pénisze. Tudom, hogy azt mondjuk, hogy nem a méret a lényeg, de tényleg nem kielégítő. Viszont kompenzálta nyalással és ujjazással, amiket jól csinált és tök türelmes volt, tényleg megvárta amíg elmegyek. Ettől függetlenül egyébként ugyanúgy várom, hogy találkozzunk, mert tényleg kedvelem, annyira csodálatos ember. Viszont nem tudom, hogy ez a későbbiekben okozhat-e komoly problémát vagy azért áthidalható lenne.

(24N)

2022. jún. 4. 22:42
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
34%

- A 10...12-vel sincsen baj !

- Legalább nem fogja szétrepeszteni.

- Meg a dörzsi is meglesz.

2022. jún. 5. 08:54
 22/47 anonim ***** válasza:
97%
Megpróbálhatnátok más pózokat is esetleg. Vannak pózok, ahol a pénisz nagyobbnak érződik, jobban kitölt. Sőt, van, ahol egy ujjal is rásegíthet, hogy berakja a pénisze mellé, pl. kutyapózban. Érdemes lehet ilyesmikkel is kísérletezni, ha amúgy tényleg azt érzed, minden másban tökéletes.
2022. jún. 5. 09:28
 23/47 anonim ***** válasza:
97%

#21 Egy pénisz nem tud szétrepeszteni egy puncit, ez egy nem létező dolog nyuszifül.

Gondold már kicsit végig.

2022. jún. 5. 10:14
 24/47 A kérdező kommentje:
22. köszi az ötletet. Egész sok pózt kipróbáltunk amúgy így az első alkalommal is. Egyik sem volt kielégítő, de volt amelyik úgy elfogadható volt. Mivel utána kb egy órát kényeztetett másképp, nyilván nem panaszkodom. Csak annyit olvasni mindenhol, hogy fontos a szex egy hosszútávú kapcsolatban és én alapvetően tényleg hosszútávra terveznék.
2022. jún. 5. 10:46
 25/47 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván fontos a szex egy hosszútávú párkapcsolatban, de hogy kinek mi a fontos belőle, az azért egyénenként tök más. Pl. nekem nagyon-nagyon nehezen van hüvelyi orgazmusom, mindössze két alkalommal sikerült eddig elérni, azt is kézzel. És hogy őszinte legyek, tőlem ez annyira sok koncentrációt igényelt, hogy úgy döntöttem, hogy nekem marhára nem éri meg ezzel foglalkozni. Csiklóizgatással sokkal könnyebben elérem ugyanazt az eredményt, ilyen sok idő alatt akár 3-4-5 alkalommal is elmegyek :D. Tehát nekem hasonló helyzetben, ha a srác hajlandó némi segédeszközt bevetni, és nem csinál belőle egokérdést, bőven elég lenne ez, ha utána jóóóó sokat kényeztet. De nyilván annak, akinek nem szenvedős elérni a hüvelyi orgazmust, és az sokkal kielégítőbb is, annak ez biztos, hogy nem fog megfelelni.

Amúgy még két dolog jutott eszembe, ha még nem próbálkoztatok vele: egyik az az, hogy élvezz el a behatolásos szex előtt. Utána jóval szűkebb lesz a hüvely, lehet, hogy egy olyan póz, ami előtte elfogható volt, így akár jó is lehet. A másik meg, hogy közben ingerelje a csiklódat akár kézzel, akár vibrátorral. Az is elég intenzív tud lenni, és lehet, hogy a kisebb méretet is kompenzálja.

2022. jún. 5. 11:02
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak arról van szó, hogy volt-e orgazmus, mint fentebb írta valaki, hanem hogy érezd, hogy a másik benned van, hogy kitölt." Ha kiltoltesre vagyik valaki felcsapom az alkarinat.. huvelyi orfazmus nincs szinte , talan 0.1 % nonek meg van akinek 10 evente ,1xer... Kitolteni azt kell akinek tag a vaginaja..
2022. jún. 5. 11:06
 27/47 anonim ***** válasza:
77%

#26 minden nőt ki kell hogy töltsön szex kozbe, ez a lényeg,szívem.

Nem a nő tág, ha kicsi a farkad:)

2022. jún. 5. 12:21
 28/47 A kérdező kommentje:
26. Nem vagyok tág, rendszeresen intimtornázom és nem is szültem még. De attól még érzem, hogy kicsi, vagy hát nem elég nagy ahhoz, hogy eléggé stimulálja a hüvelyem.
2022. jún. 5. 12:37
 29/47 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem tudna veled elélvezni szex közben, simán dobna. Nem érné be azzal, hogy szex után kivered neki.
2022. jún. 5. 13:07
 30/47 anonim ***** válasza:
80%

"De nyilván annak, akinek nem szenvedős elérni a hüvelyi orgazmust, és az sokkal kielégítőbb is, annak ez biztos, hogy nem fog megfelelni."

Férfiszemszögből ezzel csakis az a baj, hogy sokunk szereti a behatolásos szexet (is)

Namost ha a behatolásos rész az nem nyújt semmiféle élvezetet neked, akkor valóban rámehet a szexuális élet erre a problémára, mert egy férfit szex közben a nő élvezete is kell hogy stimulálja

Így pedig egyikőtöknek sem lenne eléggé jó (hosszútávon)

De ez csak akkor áll fenn, ha a srác (vagy a csaj) a behatolásos szexet erőlteti a többi előtt

A megoldás talán az lehet amiket írtak, ha előbb a csikló által értek el orgazmust, és csak azután tértek át a hüvelyi aktusra.

2022. jún. 5. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!