Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan sráccal, akivel minden klappol csak a szex nem?

Figyelt kérdés

Egy ideje ismerjük egymást. Amikor szakítottam az exemmel egyre többet kezdtünk el beszélgetni, aztán beleszerettem. A személyisége, a humora, az ahogy bánik velem, az intellektusa, a beszélgetéseink és a programjaink mind tökéletesek. Érzem a "pillangókat", amikor találkozunk. Elkezdtünk igazán közel kerülni egymáshoz és lefeküdtünk tegnap. Rettenetesen kicsi a pénisze. Tudom, hogy azt mondjuk, hogy nem a méret a lényeg, de tényleg nem kielégítő. Viszont kompenzálta nyalással és ujjazással, amiket jól csinált és tök türelmes volt, tényleg megvárta amíg elmegyek. Ettől függetlenül egyébként ugyanúgy várom, hogy találkozzunk, mert tényleg kedvelem, annyira csodálatos ember. Viszont nem tudom, hogy ez a későbbiekben okozhat-e komoly problémát vagy azért áthidalható lenne.

(24N)

2022. jún. 4. 22:42
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
17%
Nekem is pici , na és? A kicsi penisz fiatalit.
2022. jún. 5. 00:28
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nincs túlzottan sok ember, akinek az ujja hosszabb lenne 10-12 centinél, ezt elismerem.
2022. jún. 5. 00:29
 13/47 anonim ***** válasza:
29%
Kevés férfinak vannak maszkulin vastag újjai..
2022. jún. 5. 00:42
 14/47 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Na, most megmértem az ujjaim, 9,5 centi hosszúak, átmérőre több mint 4 ujjam kéne, hogy a péniszem vastagságát elérje. :D Hacsak nem valami lapátkézről beszélünk, akkor az a 10-12 centi hosszúság enyhén... Túlzó.

Igazából válaszolni nem tudok, csak a méretek miatt aggódó férfitársaim szerettem volna megnyugtatni.

30F

2022. jún. 5. 01:13
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát ez elég nehéz kérdés. Ha nem bánod mesélek egy kicsit. Én is voltam hasonló helyzetben. Az én sztorim az hogy együtt voltam egy sráccal 6 évig, jó embernek tartottam, segítőkész volt, dolgos, szorgos, de az ágyban borzalmas volt. Neki nagy volt mondjuk ezért fájt is de soha nem is élveztem vele semmit sem, mert se ujjazni se nyalni nem tudott. Az elejétől fogva így ment, de vele éltem mert szerettem és úgy voltam vele hogy jó ember, halom jó tulajdonsággal rendelkezik, de egyszerűen olyan lehangoló volt hogy sehogy se tudott eljuttatni a csúcsig egyszer sem (és még korai magömlése is volt) hogy azt el nem tudom mondani. Egy idő után untam hogy mindig hoppon maradok, én meg teljesítsek csak... Na az utána lévő az meg elnézést a kifejezésért de úgy meg*aszott hogy minden bajom volt jó értelemben, és olyan dolgokat élhettem meg vele az ágyban amiket azelőtt soha, majd el ájultam közben. Nem csak az ágyban kaptam jobbat hanem érzelmileg és szellemileg is, az életben is partner volt.

Általánosságban véve pedig, én abban hiszek hogy huzamosabb ideig nem biztos hogy bírja az ember jó szex nélkül.

2022. jún. 5. 01:14
 16/47 anonim ***** válasza:
20%
Na az utána lévő az meg elnézést a kifejezésért de úgy meg*aszott hogy minden bajom volt jó értelemben" kicsi farokkal remélhetőleg.
2022. jún. 5. 01:25
 17/47 anonim ***** válasza:
89%

Az embernek vannak testi igényei is, amik, ha nincsenek kielégítve, hátrháltatják, meghatározzák a hangulatát, nehezítik a koncentrációt, stb. Nem csak arról van szó, hogy volt-e orgazmus, mint fentebb írta valaki, hanem hogy érezd, hogy a másik benned van, hogy kitölt.

Kérdező, én a helyedben még most szakítanék.

2022. jún. 5. 06:40
 18/47 anonim ***** válasza:
22%
Ha neked csak a szex fontos a kapcsolatban, akkor nem, de ez csakis téged minősít...
2022. jún. 5. 07:59
 19/47 anonim ***** válasza:
77%
Kényes téma. Nekem is volt ilyen. Én próbálok ilyenkor úgy szakítani hogy ne kerüljön a dolog szóba! Ne bántsam meg a srácokat. Úgy gondolom 16-17 cm lehet az átlag és az megfelelő is! De több olyannal is összehozott a sors akik 16 cm alatt voltak. Velük nem volt jó a szex ami szükséges a jó kapcsolathoz.
2022. jún. 5. 08:33
 20/47 anonim ***** válasza:
63%

És ez ilyen férfiak mihez kezdjenek akkor, akasszák fel magukat?

Akinek nincs legalább 15-16 centi, annak soha az életben nem lehet egy normális kapcsolata?

Mert nem tud úgy megbaszni egy nőt, hogy elájuljon?

2022. jún. 5. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!