Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haj teszi a különbséget az béta balek és az alfa Chad között?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat nézek ilyen videókat.
Bemegy a lúzer béta a helyre, majd kijön Chadként. Persze ez hair system, tehát lehet észre lehet venni, ha nagyon figyel az ember. A különbség viszont brutális, különösen ebben a videóban.
2022. jún. 4. 21:53
11/24 anonim válasza:
Úgy látom most jön a hajteória. Volt már magasság, állkapocs, vadászszem. Haladni kell 2022 van, az incelek se ragadhatnak le.
13/24 A kérdező kommentje:
11: Jaja. Tavaly óta update -eltem magam személyes tapasztalatok alapján. Ismerek incel állkapcsú Chadet tökéletes hajjal.
2022. jún. 4. 22:40
14/24 anonim válasza:
Sub, alfa, csed...
Ilyen sazóhasználattal örök vesztes naradsz.
15/24 anonim válasza:
#11 olvastam már kulcscsontról is, hogy ha az nem jó akkor szintén cseszheti a delikvens a szerelmi életét 😅
16/24 anonim válasza:
De ez a srác a videóban melegnek tűnik.
17/24 A kérdező kommentje:
16: Az arca miatt. Bár az állkapocs valamennyire megvan, a maszkulinitás hiányzik. Ezért is "over" neki, ha elveszti a haját.
2022. jún. 5. 00:19
18/24 anonim válasza:
Bement férfiként , ki jött ratyiként. Az alap hajával sem volt gond. Ez kimondottan jó képű férfi, messze van a luzertől , be is baxna ha ilyenek lennének a nyomik.
19/24 anonim válasza:
"a szemek meg hát nem vadász és nem is kék"
Ha megkerdezel random noket Magyarorszagon, hogy mi az idealjuk, a 99% azt mondja majd, hogy barna haj, barna szem, kreol bor. Itt nem ervenyes az amcsi racepill :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!