Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol a határ a kitartó hódítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a határ a kitartó hódítás és a balek próbálkozás között?

Figyelt kérdés
Nem egyszer botlottam bele az ún. húzd meg ereszd meg játékba a lányok részéről. Egyik pillanatban úgy éreztem, hogy megtaláltam az igazit és kölcsönös az érzés, a másik pillanatban pedig álltam értetlenül mert fogalmam sem volt, hogy merre is tart a "kapcsolatunk". A lány állandóan küldött pozitív jeleket, majd hanyagolt. Ebben az esetben mi a helyes eljárás? Ha abbahagyom, akkor nem vagyok eléggé kitartó és hamar feladom mert a lány nem áll össze minden jöttmenttel. Ha folytatom ugyancsak én vagyok a balek mert hagyom, hogy játszadozzon velem a lány.
2019. jan. 13. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ne kezdj olyannal, aki játszmázik veled, ennyire egyszerű az egész. Ezt nőként írom.
2019. jan. 13. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyenek csaak játszanak. Akit érdekelsz, az nem viselkedik így, akkor sem, ha nehezebben alakít ki kapcsolaot.
2019. jan. 13. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell olyannal összejönni, aki játszadozik veled. Ha valaki tényleg akar tőled valamit, akkor nem kell minden erőddel küzdeni érte meg kapálózni utána. Ha azt érzed, hogy valakit már nem érdekelsz, hanyagol téged akkor simán csak ott kell hagyni.
2019. jan. 13. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Hagyd a fenébe, se nőként, se férfiként nem kell olyanra időt szánni, aki ezt csinálja.
2019. jan. 13. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
a különbség a visszajelzés:)
2019. jan. 13. 18:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem "kitartónak" lenni nem azt jelenti, hogy elviselem, hogy lesz*rják a fejem.

Van úgy, hogy konfliktus helyzetekkel nézünk szembe, amiket ki kell állnunk. Úgy vélem egy kapcsolatban mindkét fél kitartó kell legyen, nem úgy meg ez, hogy csak az egyik kapálózik a másikért, egyoldalúan.

2019. jan. 13. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
A különbség, hogy az érdeklődés kölcsönös vagy sem.
2019. jan. 13. 18:57
 8/9 peca1000 ***** válasza:

Mindkettő balek kategória.

Soha nem futunk egy nő után.

Elhívod randira.

Ha hezitál, vagy nemet mond, akkor közlöd vele, hogy keresel mást.

Ugyanezt teszed, ha több randi után viselkedne így.

Ha kellesz neki, ő fog utánad menni, keresni fog.

2019. jan. 13. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Több vasat tart a tűzben. Ismerkedik magával. Labilis.
2019. jan. 14. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!