Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákérdeztem az exes képeire, és ezt válaszolta?
Alakul most egy ismerkedés, és úgy döntöttem, muszáj megkérdeznem, hogy miért vannak még kint közös képek egy lánnyal, még mindig a barátnője, vagy nincs esetleg túl rajta?
Erre egy ilyet írt, hát nem mondom, hogy tetszett a válasz...
Ne aggódj emiatt, haha
Ő az exbarátnőm, ez csak nagyon szép fotó
Ti erről mit gondoltok?
Mert nekem az a véleményem, hogy le lehetne menteni a gépre, és ránézni néha, de miért kell a közösségi oldalon mutogatni? Mert így két dolog is felmerül: lehet, hogy csak azt akarja, hogy mások lássák, hogy milyen barátnője volt (nem egy ilyen feltűnő cicababa vagy ilyesmi, de nagyon szép lány), másrészt, így ő is látja örökké, mikor belép az oldalára...
Vagy csak túlgondolom? Mit válaszoljak most erre?
9-es, én is így gondolom. Nem tudom, a többi válaszoló melyik világban él, de tényleg.. Most csak a legegyszerűbb eset: tegyük fel, összejövünk, mesélek róla a családnak, mondják, mutassak már róla képet, aztán meg majd kérdezik, hogy na és ki ez a lány..?? Mert több kép is van vele, és Facebookon is van kettő. (Mindegyik ennyire szép fotó lenne?...)
Hát én nem hiszek neki. Erőltetni nem akarnék ilyesmit, hogy szedje le, akkor inkább nem beszélek vele többet, mert ez olyan, hogy magától kéne leszednie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!