Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rákérdeztem az exes képeire, és ezt válaszolta?
Alakul most egy ismerkedés, és úgy döntöttem, muszáj megkérdeznem, hogy miért vannak még kint közös képek egy lánnyal, még mindig a barátnője, vagy nincs esetleg túl rajta?
Erre egy ilyet írt, hát nem mondom, hogy tetszett a válasz...
Ne aggódj emiatt, haha
Ő az exbarátnőm, ez csak nagyon szép fotó
Ti erről mit gondoltok?
Mert nekem az a véleményem, hogy le lehetne menteni a gépre, és ránézni néha, de miért kell a közösségi oldalon mutogatni? Mert így két dolog is felmerül: lehet, hogy csak azt akarja, hogy mások lássák, hogy milyen barátnője volt (nem egy ilyen feltűnő cicababa vagy ilyesmi, de nagyon szép lány), másrészt, így ő is látja örökké, mikor belép az oldalára...
Vagy csak túlgondolom? Mit válaszoljak most erre?
Férfiként mondom, mind a kép, mind a válasza gáz. A válasza még inkább.
Nézegesse a szép képet akkor és recskázzon rá.
Én elhiszem hogy a béka segge alatt van az önértékelésetek és minden lehetséges módon befolyásolni akarjátok a másikat. De attól, hogy ott van az a kép vagy nincs, még ugyan úgy együtt volt azzal a nővel. Vagy elkülditek hipnózisra is, hogy elfelejtse?
Szánalmas. :D
Tudod, attól, hogy a körülmények változnak, ami megtörtént, azon már nem tudunk változtatni.
Én a legbutább, legéretlenebb dolognak tartom azt, amikor valaki mániákusan el akarja törölni a múltjának a legapróbb emlékét is. Ennél csak az gázabb, amikor ezt várja el valaki mástól.
Attól, hogy a párkapcsolati státuszunk változott, attól még az emlék lehet kellemes. Nem, ez nem azt jelenti, hogy folytatni akarnánk, vagy visszamenni az exhez, de azt ugye te sem gondolod, hogy te vagy a világon az egyetlen, akihez pozitív élmények fűzik az embert?
Az meg, hogy Facebookról miért nem törli? Mert miért kéne? Azaz élete egyik része, miért kéne titkolnia, vagy letagadnia?
"akkor a volt pasijával pózol több képen is, nem veled"
Majd, amikor már nem csak egy arrogáns, hatalommániás, követelőző alak leszel, hanem a szerelme, akkor majd veled is lesz közös kép, és azt előbb fogják látni, mint az 5 évvel ezelőttit.
Először is ami face-n van az semmit nem jelent, aki ebből ítél meg valakit az régen rossz, mert ott egy elképzelt burokban élnek az emberek. Sokszor, aki a legmenőbb ezen a platformon, annak a való életben lehet egy igazi baátja sincs és magányos szar életet él.
Másodszor az lenne a gáz max. , ha a borítóképe vagy a profilképe lenne a közös kép, mikor már veled van, akkor viszont azonnal szakítsd meg vele a kapcsolatot. Az, ha egy régebbi képre kicsapja minden másnap azt sajnos be kell nyelned, mert még mindig oda van az exéért, de ha nem kérsz ilyen emberből, akkor ne menj bele kapcsolatba vele és megspórolsz magadnak egy csomó idegességet.
Én teljesen egyetértek a kérdezővel. Megjegyzem, 15-20 éve még közösségi oldalak sem voltak, aki nem akart többet találkozni az exével, nem is találkozott (arra vanm ondjuk esély, hogy összefuss vele párévente, de kicsi ), az emberiség igy élt évezredekig és sokkal nyugodtabban lehetett tiszta lappal új kapcsolatba kéezdeni. Ez a mai világ, hogy orrba-szájba tolják fel az emberek az internetre a szerelmes fotóikat, az emberek azt lesik, a párjuk kiket követ instán, kiket lájkol, csekkolják az ismerőseit, az exeit, valaki az exszel közös fotókat se szedi le, de elvárná az új kapcsolatában, hogy ezt elfogadják. Dehogy kell ezt elfogadni, jobb lenne fel se tenni, sok embert lehetne megkimélni felesleges problémáktól ,de ham ár feltette és vége lett, szedje már le, tisztelje már meg az új társát azzal, hogy nme dörgöli az orra alá.
Nagyon kevés ember van ,akit ez nme frusztrál. Aki azt irta, h ebben nincs semmi gáz, lehet majd ő kerlül ilye helyzerbe legközelebb.
Amiről nem tudsz, az nem fáj.
bla bla bla...
Mindenki utálná, és mindenkit nagyon is zavarna, ha a párjának az exéről fent lennének képek a közösségi oldalain. függetlenül attól, hogy hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!