Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lőjem be a "szintemet"?
Nem a kedvencem ez a szintezgetés, de jobban nem tudom megfogalmazni. Szóval hogyan tudnám megállapítani, ki illik hozzám és kinél lenne esélyem?
25 elmúltam, soha nem kezdeményezett nálam senki és nem tudom, hogy tetszettem-e már valaha valakinek (valószínűleg nem). Nem vagyok egy kifejezetten nyitott, extrovertált típus, de azért vannak barátaim (férfiak is), járogatok programokra és rendszeresen próbáltam ismerkedni, de maximum haverság lett a dologból. Általános- és középiskolában sokat bántottak a kinézetem miatt és párszor megkaptam idegenektől is, hogy ronda vagyok. Persze szerintem is átlag alatti a külsőm, de nem érzem annyira szörnyűnek a helyzetet, olyan 10-ből 3, de jobb napjaimon 4 pontot simán megszavaznék magamnak. Valami mégsem stimmel, mert hiába próbálkoztam finoman olyan pasiknál, akiket valamilyen szinten magamhoz valónak éreztem (például furán vagy előnytelenül kinéző, gátlásos, mások által lenézett/piszkált, huszonévesen is szűz stb), egy alkalom kivételével mindig le lettem rázva, és az az egy alkalom is rosszul sült el, amikor nem.
"Ezért is lehet, hogy például az én munkahelyemen az összes létező pasinak van barátnője vagy felesége, beleértve a 160 centis srácot, a kövér kockasrácot, a csúnya, löttyedt, puhány srácot, a bandzsa biztonságiőrt és még sorolhatnám. És mindegyiknek helyes aranyos párja van. Egyetlen srác szingli, egy magas, jóképű, kicsit beképzelt srác. És nem b*zi. Ennyit erről."
Ezen nagyon jót röhögtem
Meg is volt tegnap az esti mese😂
21#
Annyit akartam hogy most néztem a "magyar népmeséket", hát az sokkal hihetőbb mint a te sztorid XD
Kispisti: igen, pont erről írtam a kommentemben, hogy az incelek nem a valóságban élnek. Ha valaki szembesíti őket vele, akkor hitetlenkednek, röhögnek rajta (mint te is).
Sajnos ezen nem tudunk segíteni, vagy kimozdulsz a csigaházadból és abbahagyod a szappanoperák nézését, vagy maradsz incel.
23#
Az a baj hogy én nagyon szívesen elcserélném a kénköves valóságot a te metaverzumodra!
De a meséket nem igazán lehet a valóságba ültetni.
Még a szappanoperákban is több a valóságos mint a te mesédben sajnos
mennyi privi mehetett.
vajon kamujulcsa tökélets munkahelyét is ennyien leprivizik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!