Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lőjem be a "szintemet"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lőjem be a "szintemet"?

Figyelt kérdés

Nem a kedvencem ez a szintezgetés, de jobban nem tudom megfogalmazni. Szóval hogyan tudnám megállapítani, ki illik hozzám és kinél lenne esélyem?

25 elmúltam, soha nem kezdeményezett nálam senki és nem tudom, hogy tetszettem-e már valaha valakinek (valószínűleg nem). Nem vagyok egy kifejezetten nyitott, extrovertált típus, de azért vannak barátaim (férfiak is), járogatok programokra és rendszeresen próbáltam ismerkedni, de maximum haverság lett a dologból. Általános- és középiskolában sokat bántottak a kinézetem miatt és párszor megkaptam idegenektől is, hogy ronda vagyok. Persze szerintem is átlag alatti a külsőm, de nem érzem annyira szörnyűnek a helyzetet, olyan 10-ből 3, de jobb napjaimon 4 pontot simán megszavaznék magamnak. Valami mégsem stimmel, mert hiába próbálkoztam finoman olyan pasiknál, akiket valamilyen szinten magamhoz valónak éreztem (például furán vagy előnytelenül kinéző, gátlásos, mások által lenézett/piszkált, huszonévesen is szűz stb), egy alkalom kivételével mindig le lettem rázva, és az az egy alkalom is rosszul sült el, amikor nem.

2022. jún. 3. 20:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

Nincsenek "szintek", ezt felejtsd el. Csak a nőgyűlölő incelek találták ki, az ő kis miniverzumukban egy egész sor egyéb idióta fogalom csoportosul eköré a szintezéses hülyeség köré. A való életben teljesen máshogy működik a párválasztás, de ugyebár az incelek nem a valóságban élnek, és így tudják legjobban gyűlölni a külvilágot.

(Ezért is lehet, hogy például az én munkahelyemen az összes létező pasinak van barátnője vagy felesége, beleértve a 160 centis srácot, a kövér kockasrácot, a csúnya, löttyedt, puhány srácot, a bandzsa biztonságiőrt és még sorolhatnám. És mindegyiknek helyes aranyos párja van. Egyetlen srác szingli, egy magas, jóképű, kicsit beképzelt srác. És nem b*zi. Ennyit erről.)

Pont emiatt koptattak le téged is, mert a te nemlétező "szintedre" pozicionáltad magad, ami már eleve egy baromság, mert nem szintek vannak, hanem kompatibilitás, meg hajlandóság az ismerkedésre. Honnan tudod, hogy a pasik, akiknél kezdeményeztél, egyáltalán nyitottak voltak egy párkapcsolatra? És miért akarna bárki olyannal járni, akiről érzi, hogy az illetőnek nem is tetszik valójában, csak "beéri vele"?

Ha társkeresési tanácsot keresel, a legrosszabb helyen jársz, itt a gyakorin csak a szerencsétlen incelek fröcsögik a hülyeségeiket álló nap. Javaslom felejtsd el ezt az oldalt, és keress olyan pasit, aki tényleg szimpatikus.

2022. jún. 3. 21:58
 12/27 anonim ***** válasza:
96%

"hiába próbálkoztam finoman"

Csak szólok, hogy a pasik 90%-a észre se veszi a finom próbálkozást. Teljesen esélytelen.

A maradék 10%-nak pedig már van párja!

2022. jún. 3. 22:01
 13/27 anonim ***** válasza:
17%

@Marzanna

Kellenél, a 11-es már megint hazudozik...

2022. jún. 3. 22:05
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Vagy esetleg ne szintekben, hanem egyénekben, személyekben gondolkozz.
2022. jún. 3. 22:05
 15/27 A kérdező kommentje:
A finom próbálkozáshoz: volt, amikor nem is próbálkoztam, csak barátságos voltam vagy valamilyen konkrét ügyben kerestem az illetőt, de akkor is úgy leráztak, mintha legalábbis szexre ajánlkoztam fel. Volt, aki le is tiltott és utána már nem is köszönt a munkahelyen, pedig viszonylag jóban voltunk előtte. Azért ezek elég egyértelmű jelzések. Olyan is volt, hogy valakivel barátilag beszélgettem és nem tudta, hogy nézek ki (nincs képem magamról sehol), de közös ismerősünk szólt neki, hogy ronda vagyok, úgyhogy hanyagoljon.
2022. jún. 3. 22:13
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ilyen is létezik.

Aki ennyire felszínes, az jobb is, ha elkerül.

De lehet, hogy a természetedben is van valami, azért kerülnek, mert amúgy a nőket inkább megbecsülik.

Teszel fel képet?

2022. jún. 3. 22:16
 17/27 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy hányszor kérdezted már ezt meg? Én legalább háromszor olvastam már ezt a letiltós story-t meg a közös ismerősöst is. Tinderrel mizu? Ott minden nő népszerű. Onnan tuti te is le tudnál akasztani egy csomót, feltéve ha *tényleg* megelégszel a szinteden levőkkel.

2022. jún. 3. 22:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
mutasd magad majd mi belövünk
2022. jún. 3. 22:55
 19/27 anonim ***** válasza:
35%
Én nagyon kíváncsi lennék egy ilyen lányra, aki elmondása alapján nem kövér és mégse kell a férfiaknak. Hajlandó lennék segíteni neked akár gyakorlati tanácsokban. Az egyetlen, amiben igazán tehetséges vagyok, hogy a nőket bepasiztassam. Mármint aki nem Brad Pittre vágyik Suzanne Boyle külsővel vagy nem azt szeretné, hogy a milliárdos Sugar Daddy szeressen bele és vegye feleségül faragatlan, viselkedni nem tudó falusi lányként.
2022. jún. 4. 00:35
 20/27 anonim ***** válasza:
17%

Ne aggódj, a szintjén ő is tele van "kérőkkel", ő is pontosan tudja ezt, de neki is jobb kell. Néha ír ide 1-2-t, aztán ugyanúgy álmodozik tovább.

2022. jún. 4. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!