Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lőjem be a "szintemet"?
Nem a kedvencem ez a szintezgetés, de jobban nem tudom megfogalmazni. Szóval hogyan tudnám megállapítani, ki illik hozzám és kinél lenne esélyem?
25 elmúltam, soha nem kezdeményezett nálam senki és nem tudom, hogy tetszettem-e már valaha valakinek (valószínűleg nem). Nem vagyok egy kifejezetten nyitott, extrovertált típus, de azért vannak barátaim (férfiak is), járogatok programokra és rendszeresen próbáltam ismerkedni, de maximum haverság lett a dologból. Általános- és középiskolában sokat bántottak a kinézetem miatt és párszor megkaptam idegenektől is, hogy ronda vagyok. Persze szerintem is átlag alatti a külsőm, de nem érzem annyira szörnyűnek a helyzetet, olyan 10-ből 3, de jobb napjaimon 4 pontot simán megszavaznék magamnak. Valami mégsem stimmel, mert hiába próbálkoztam finoman olyan pasiknál, akiket valamilyen szinten magamhoz valónak éreztem (például furán vagy előnytelenül kinéző, gátlásos, mások által lenézett/piszkált, huszonévesen is szűz stb), egy alkalom kivételével mindig le lettem rázva, és az az egy alkalom is rosszul sült el, amikor nem.
Nincsenek "szintek", ezt felejtsd el. Csak a nőgyűlölő incelek találták ki, az ő kis miniverzumukban egy egész sor egyéb idióta fogalom csoportosul eköré a szintezéses hülyeség köré. A való életben teljesen máshogy működik a párválasztás, de ugyebár az incelek nem a valóságban élnek, és így tudják legjobban gyűlölni a külvilágot.
(Ezért is lehet, hogy például az én munkahelyemen az összes létező pasinak van barátnője vagy felesége, beleértve a 160 centis srácot, a kövér kockasrácot, a csúnya, löttyedt, puhány srácot, a bandzsa biztonságiőrt és még sorolhatnám. És mindegyiknek helyes aranyos párja van. Egyetlen srác szingli, egy magas, jóképű, kicsit beképzelt srác. És nem b*zi. Ennyit erről.)
Pont emiatt koptattak le téged is, mert a te nemlétező "szintedre" pozicionáltad magad, ami már eleve egy baromság, mert nem szintek vannak, hanem kompatibilitás, meg hajlandóság az ismerkedésre. Honnan tudod, hogy a pasik, akiknél kezdeményeztél, egyáltalán nyitottak voltak egy párkapcsolatra? És miért akarna bárki olyannal járni, akiről érzi, hogy az illetőnek nem is tetszik valójában, csak "beéri vele"?
Ha társkeresési tanácsot keresel, a legrosszabb helyen jársz, itt a gyakorin csak a szerencsétlen incelek fröcsögik a hülyeségeiket álló nap. Javaslom felejtsd el ezt az oldalt, és keress olyan pasit, aki tényleg szimpatikus.
"hiába próbálkoztam finoman"
Csak szólok, hogy a pasik 90%-a észre se veszi a finom próbálkozást. Teljesen esélytelen.
A maradék 10%-nak pedig már van párja!
@Marzanna
Kellenél, a 11-es már megint hazudozik...
Igen, ilyen is létezik.
Aki ennyire felszínes, az jobb is, ha elkerül.
De lehet, hogy a természetedben is van valami, azért kerülnek, mert amúgy a nőket inkább megbecsülik.
Teszel fel képet?
Amúgy hányszor kérdezted már ezt meg? Én legalább háromszor olvastam már ezt a letiltós story-t meg a közös ismerősöst is. Tinderrel mizu? Ott minden nő népszerű. Onnan tuti te is le tudnál akasztani egy csomót, feltéve ha *tényleg* megelégszel a szinteden levőkkel.
Ne aggódj, a szintjén ő is tele van "kérőkkel", ő is pontosan tudja ezt, de neki is jobb kell. Néha ír ide 1-2-t, aztán ugyanúgy álmodozik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!