Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lőjem be a "szintemet"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lőjem be a "szintemet"?

Figyelt kérdés

Nem a kedvencem ez a szintezgetés, de jobban nem tudom megfogalmazni. Szóval hogyan tudnám megállapítani, ki illik hozzám és kinél lenne esélyem?

25 elmúltam, soha nem kezdeményezett nálam senki és nem tudom, hogy tetszettem-e már valaha valakinek (valószínűleg nem). Nem vagyok egy kifejezetten nyitott, extrovertált típus, de azért vannak barátaim (férfiak is), járogatok programokra és rendszeresen próbáltam ismerkedni, de maximum haverság lett a dologból. Általános- és középiskolában sokat bántottak a kinézetem miatt és párszor megkaptam idegenektől is, hogy ronda vagyok. Persze szerintem is átlag alatti a külsőm, de nem érzem annyira szörnyűnek a helyzetet, olyan 10-ből 3, de jobb napjaimon 4 pontot simán megszavaznék magamnak. Valami mégsem stimmel, mert hiába próbálkoztam finoman olyan pasiknál, akiket valamilyen szinten magamhoz valónak éreztem (például furán vagy előnytelenül kinéző, gátlásos, mások által lenézett/piszkált, huszonévesen is szűz stb), egy alkalom kivételével mindig le lettem rázva, és az az egy alkalom is rosszul sült el, amikor nem.

2022. jún. 3. 20:55
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%
A saját szintedet belőni nagyon egyszerű. Értékeled magadat amennyire csak tudod, tárgyilagosan (persze nem lesz teljesen tárgyilagos, mert nem vagy kívülálló), majd elosztod kettővel. Az én tapasztalatom az, hogy akik magányosságukban eljutnak odáig, hogy elkezdik 10-es skálán méregetni magukat, azok nagyjából ennyire értékelik túl az adottságaikat.
2022. jún. 3. 20:58
 2/27 anonim ***** válasza:
15%
Alkalmazhatod a top-donw vagy bottom-up megközelítést is. Utóbbi a könyebb, mert kevesebb a kudarcélmény, de ahhoz több gyomor kell. Kezd ronda nőknél (dagadtak...) és onnan lépdelj felfele. Lesz egy pont, ahol majd falnak fogsz ütközni és nincs tovább. Az a te szinted.
2022. jún. 3. 21:06
 3/27 anonim ***** válasza:
0%
*down és könnyebb, excuse-moi
2022. jún. 3. 21:07
 4/27 anonim ***** válasza:
74%

Vagy kezdhetsz véletlenszerűen, és ha elutasítás van, vedd lejjebb.

De ezzel az értékeléssel az a baj, hogy mindenkinek relatív, ezért nem célszerű alapnak venni.

Tehát lehet kezdeményezni jobb választottnál is, mint aki a múltkor tétovázott - mert ki tudja, hogy kinek tetszel meg?

Csak nagyon nem érdemes túlértékelni magad, mert akkor csak bukta lesz.

2022. jún. 3. 21:09
 5/27 anonim ***** válasza:
28%

Te jóég! Hogy kell kinéznie valakinek, ha még a legnyomorultabbakat megcélozva is lerázzák, sorozatban?

Kénytelen vagyok megkérdezni hogy mekkora súlyban vagy, mert nemigen tudom elképzelni a helyzetedet túlsúly nélkül

2022. jún. 3. 21:16
 6/27 anonim ***** válasza:
73%

Á, már velem is volt olyan, hogy eléggé csúnya lányhoz mentem oda, aztán mégis elkerült.

Másnál pedig már volt sikerem, szóval erre mondom, hogy ezt nem mindig lehet belőni.

Sajnos többször is kell próbálkozni.

2022. jún. 3. 21:19
 7/27 A kérdező kommentje:

"Te jóég! Hogy kell kinéznie valakinek, ha még a legnyomorultabbakat megcélozva is lerázzák, sorozatban?"

Hát ezek szerint pont így 😂 Normális a súlyom.

2022. jún. 3. 21:20
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Photofeeler.
2022. jún. 3. 21:22
 9/27 anonim ***** válasza:

Nők esetén amúgy tudjuk photofeeler mennyire őszinte? Mert nők online mindenhol iszonyat hátszélben vannak. Engem ronda férfiként nagyon jól értékeltek ott, de nők (férfiak által adott) értékelési színvonalát nem ismerem. Más ismeri?

2022. jún. 3. 21:26
 10/27 anonim ***** válasza:
A photofeeler inkább a pasik szintjét lövi be jól.
2022. jún. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!