Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál ennek a nőnek az alakjára, ha társkeresőn szembe jönne veled?
2022. jún. 3. 10:06
A kérdező szavazást indított:
Túl gebe, alaktalan
Normál, vékony alkat
Van mit fogni rajta (jó értelemben)
32 szavazat
1/16 anonim válasza:
miért érzem azt, hogy nem írna vissza nekem társkeresőn?
2/16 anonim válasza:
Tökéletes alakja van. Mint nő, mondom ezt.
3/16 anonim válasza:
Szerintem ez a tipikusan szexinek tartott homokóra alkat. Keskeny derék, de nagy cici és popsi, hosszú combok. Nem kövér és nem gebe. De azért az átlagos se, feltűnőbben domborodik és nem vékony, a combja izmos, a felkarja husibb. (Viszont elég ízléstelenül adja elő magát, túl sok rajta a smink és azt se tudja, hogy csücsörítsen és tekerje magát :D)
4/16 anonim válasza:
Azért ezek jól beállított fotók.. a legjobb oldalát mutatja. De egy-két képen azért látszik, hogy husik a lábai, has behúzva amennyire csak lehet. Persze ettől még rohadt jó nő, viszont vékonynak nem mondanám
5/16 anonim válasza:
Tipikusan az az alak (egyebkent jo), amit ha nem tart karban, pikk-pakk elhizik.
7/16 Noren1989 válasza:
Kicsit fura. Olyan skinnyfat minimàl mozgàssal.
Az arca miatt nem rúgnàm ki, az fiksz.
8/16 anonim válasza:
Nekem nem is kéne hogy visszaírjon.Kicsapnám a képeire párszor azt mögvót az élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!