Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Exeimmel minden nap izgalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exeimmel minden nap izgalmas volt, minden nap csináltunk vmit stb. A tarskeresőseknek nincs élete?

Figyelt kérdés

Olyan fura hogy akikkel ismerkedem mintha nem is lenne életük. A szabadidő eltöltése velük vmi katasztrófa egy unalmas kávézás formuláris beszélgetés és ennyi.

Exemmel csak a kocsiban is buli volt es partyztunk zenére, ha csak köröztünk is a vàrosban cél nélkül. Es amugy mentünk mindenhova. Mindig van volt vmi haver ismerős valahol, beültünk vendéglátohelyekre is, mászkáltunk mindenhova, tanultunk fegyverrel lőni, bohockodtunk a szuleivel is egyutt horgászatnál, kertu partyk is voltak már ELSŐ naptól is!

Egyszerűen az életemről is lehoz viszont a társkeresés ismerkedés, mintha mindenki introvertált lenne élet vagy barátok haverok nélkül vagy mintha nem tudnának semmit csinálni. "Csak allnak és lesnek",több randi után is a nagy semmi van, nem történik semmi, nincs élet. Ha felvetem az adatlapomon, hogy szabadidőpartnert is keresek egyúttal aki a barátom, akkor meg alig írnak rám.

Hogy lehet ez?

#vegetáló társkeresők
2022. jún. 3. 07:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig kocsikázni akarsz, akkor az a minimum, hogy TE parkolsz ki a garázsból a SAJÁT Fiat Twingoddal és nem a másiktól várod el, hogy ugráljon neked…
2022. jún. 3. 11:22
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye milyen jó program lenne órákon keresztül égetni a 800 forintos benzint a hét utolsó napján karikás szemekkel, hogy utána benyögje, hogy “unalmas vagy”? :)
2022. jún. 3. 11:23
 23/33 A kérdező kommentje:
Senki nem unt rá senkire. Nem is értem a kommenteket. Nagyon jo volt együtt minden
2022. jún. 3. 11:34
 24/33 A kérdező kommentje:
21 nálunk nincs ilyen felfogás hogy a saját párunktol bármit is sajnálnánk.
2022. jún. 3. 11:39
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan jó lett volna, nem mentetek volna szét.
2022. jún. 3. 11:44
 26/33 A kérdező kommentje:
Irtam az okát.🤦‍♀️
2022. jún. 3. 11:48
 27/33 A kérdező kommentje:

Itt a pszichologiája a szakításaim okának

"...nem a szeretet válik fojtogatóvá, hanem a bizonytalanság, ami a szeretet lehetséges elvesztéséből származik. Ez a bizonytalanság okozza a félelmet, ami egyre erősebb kapaszkodásra sarkallja a személyt. Ám paradox módon, minél jobban kapaszkodik valaki, annál inkább az ellenkező hatást váltja ki. Egy idő után kialakul az üldöző-üldözött dinamika, és csak idő kérdése, hogy mikor robban szét a kapcsolat."

Annyira akarnak szeretnek, hogy lesz bennük egy görcs, féltékenység. Ami egyre súlyosbodik. Ami nekem élhetetlenné teszi..

2022. jún. 3. 11:56
 28/33 anonim ***** válasza:

És ezen sosem sikerült dolgozni? Nyilván ha ilyen jól van tanulmányozva, akkor egy párkapcsolati pszichológus rendbe tudta volna állítani az egyenrangú párkapcsolati dinamikát.

Mi történt, mi az, ami nem jött össze?

Ez lenne a kulcs, mert kétségem sincs afelől, hogy megtalálod-e a hozzádillő extrovertált hapit, csak brutálnagy az esély, hogy őt is elveszted majd ugyanígy. Erre kell megoldás.

Szóval folytasd a randikat, ismerkedj új emberekkel, eés elúbb-utóbb rátalálsz a nagy Ő-re.

Ahogy megfogalmaztad, az tényleg ilyesztő. Inkább olyasmit kéne, hogy pl „mellettem nem lehet unatkozni”, tehát magadról írj olyat, amit te keresel. Az ilyen kaland és szabadidőpartner szavak taszítónak hathatnak, mivel inkább arra utalnak, hogy csak szórakozni akarsz. Nagyon kell vigyázni, mert amit kicsit is félre lehet érteni, azt az emberek félre is fogják, és ez aláássa az első benyomást.

2022. jún. 3. 13:37
 29/33 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsod.

Persze dolgoznak önmagukon, ideig óráig bírják is magukat tartani, de menthetetlenek. És amikor ezt meglátom, amikor már adtam ujabb és ujabb eselyeket, egy idő mulva, egy ponton túl már önvédelemből nem adok újabb esélyt, olyan szinten tarthatatlan már számomra. Hogy ha a szerelem miatt bele is pusztulok a szakításba, akkor is kiléptem.

Pihentetem a tarskeresést mert a sok barom meg szintén károsít. Majd ujra nagy levegòvel maskepp fogalmazok majd.

2022. jún. 3. 13:45
 30/33 anonim ***** válasza:
40%
Társkeresőzős hulladékoktól mégis mit vártál?! Meg is érdemled a sorsod ha "társkerizel"!
2022. jún. 3. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!