Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exeimmel minden nap izgalmas volt, minden nap csináltunk vmit stb. A tarskeresőseknek nincs élete?
Olyan fura hogy akikkel ismerkedem mintha nem is lenne életük. A szabadidő eltöltése velük vmi katasztrófa egy unalmas kávézás formuláris beszélgetés és ennyi.
Exemmel csak a kocsiban is buli volt es partyztunk zenére, ha csak köröztünk is a vàrosban cél nélkül. Es amugy mentünk mindenhova. Mindig van volt vmi haver ismerős valahol, beültünk vendéglátohelyekre is, mászkáltunk mindenhova, tanultunk fegyverrel lőni, bohockodtunk a szuleivel is egyutt horgászatnál, kertu partyk is voltak már ELSŐ naptól is!
Egyszerűen az életemről is lehoz viszont a társkeresés ismerkedés, mintha mindenki introvertált lenne élet vagy barátok haverok nélkül vagy mintha nem tudnának semmit csinálni. "Csak allnak és lesnek",több randi után is a nagy semmi van, nem történik semmi, nincs élet. Ha felvetem az adatlapomon, hogy szabadidőpartnert is keresek egyúttal aki a barátom, akkor meg alig írnak rám.
Hogy lehet ez?
Az exekből nem véletlenül lettek exek. Ha megfigyeled a működésedet, te most egy pontosan ugyanolyan típust keresel, akivel eddig szakításra került a sor. Megint ugyanaz ismétlődne.
Te mindig a másiktól várod el, hogy szórakoztasson, ő építse köréd a te életedet. Mert neked magadtól nincs életed. Ő hozza a kocsit, a haverjait, a programokat stb.
Neked magadban kellene rendet teremteni úgy, hogy egyedül is egy egész ember legyél. Akkor tudsz majd másokhoz jól kapcsolódni, és nem azt várod hogy a partnered töltse ki a belőled hiányzó részeket. Mert az a jó, ha két egész ember kapcsolódik egymáshoz, és nem olyanok akik a másiktól várják a "megváltást".
Valami biztos hogy nincs rendben nálad, ha mindig egy kaptafára választasz partnert, akikből újra csak ex lesz. Ezért is írsz ki naponta legalább három kérdést. Ha megint azt akarod, hogy a leendő párod olyan legyen mint az exeid akkor megint úgy fogsz járni, ahogy eddig. Kapsz egy féltékeny, haverok-buli, szexre kellesz pasast ahogy eddig is. És panaszkodhatsz itt minden nap hogy nem vesznek komolyan, és nem akarnak melletted elköteleződni, vagy ha akarnak akkor is csak azért, hogy meglegyen a napi szexadagjuk (te meg magadra maradnál előbb vagy utóbb egy gyerekkel).
Tanulj az eddigi kapcsolataidból és próbálj meg nyitni egy más típusú, de számodra vonzó férfi felé. Ne a buli, a haverok meg a kocsikázás legyen a lényeg.
14:
Te írsz ki minden nap kérdést arról, hogy milyen exeid voltak eddig. Kár tagadni. Egyikkel sem tudtál hosszabb távra tervezni. Csak azért ajánlottak házasságot, mert te kapcsolatfüggő vagy (nem szakítsz amíg nincs egy tuti másik pasas), erre ők nagyon hamar rájönnek, és szexre vagy használva. Ha komolyabban gondolnák veled akkor már nem itt tartanál, ahol most vagy. Te írtad hogy nem mersz egyikkel sem házasságot kötni, mert ha lenne gyerek akkor magadra maradnál vele, annyira sz*rnak az egészbe a pasijaid. Minden nap kiírsz egy rakás kérdést, már fel lehet ismerni.
Már keresed a következő pasidat (úgy hogy közben a jelenlegi minden nap féltékenykedik), de ha megint ugyanazt a típust választod, újra ugyanaz fog ismétlődni.
Olvasd el a kérdésedet. Olyan férfit akarsz mint az exeid. Nem tanultál az eddigi életedből? Elhiheted, hogy nekem mindegy. Én nem tudnék úgy élni ahogy te cirkuszolsz az aktuális fasziddal minden nap.
"Nem ők szakítanak hanem én." = Liánozva szakítasz, ami azt jelenti hogy addig vagy az előzővel amíg meg nincs a következő. Addig napi szinten megy a terror, meg a cirkusz. Még véletlenül sem lennél egyedül, mert kapcsolatfüggő vagy. És nem kell kimagyarázni, mert már leírtad százszor egy csomó kérdésed alatt. Te magad tehetsz a sorsodról, ugyanis azt te alakítod (ahogyan mások is).
Ha van egy kis eszed nem olyan típusú (személyiségű) faszit keresel mint az exeid voltak. Különben életed végéig kérdéseket irkálsz ki ide a gyk-ra.
Nem vagyok kapcsolatfuggő. Jaj de unom már mikor megy a hibáztatás csak. Nagyon is komolyan gondolják velem.
Csak olyan férfiakkal vagyok, akik szeretnek hűek es kötődnek es ezt tudom viszonozni.
Aki nem ilyen, azt kerülöm.
Csak valahogy túlontúl kezdenek ragaszkodni. Aztán féltékenykedni, rettegnek attol ha elhagynám, és ezzel jönnek a nem kis bajok. Rákényszerülök a szakításra.
Aki meg nem ilyen, nem udvarol, nem kellek neki vagy mindegy melyik nő, stb, azaz kb le se sz.r engem, olyanokkal meg nem tudok eleve mit kezdeni sem, már kapásból.
Szóval nem a választásommal van baj. De ezt mindig le kell írnom.
Akkor miért nem mész vissza az exeidhez?
Az is oltári minőségi hobbi, hogy folyton rajtuk vergődsz.
Benned van a hiba.
Én egyedül is feltalálom magam, nem kell társaság hozzá. Partnerem pedig van olyan érdekes, hogy akkor sem unok rá, ha hétvégén annyi energiánk van (főleg nekem), hogy napközben is elnyom minket az álom a túlterheltségtől. Nem az ugribugri programoktól lesz egyedül érdekes valaki.
Van ilyen ismerősöm, mint te, aki a fenekén nem tud megülni és este 9-kor is hívogat a hülyeségeivel. A fejét a falba tudnám beleverni sokszor, hogy nem hagy már nyugtot nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!