Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exeimmel minden nap izgalmas volt, minden nap csináltunk vmit stb. A tarskeresőseknek nincs élete?
Olyan fura hogy akikkel ismerkedem mintha nem is lenne életük. A szabadidő eltöltése velük vmi katasztrófa egy unalmas kávézás formuláris beszélgetés és ennyi.
Exemmel csak a kocsiban is buli volt es partyztunk zenére, ha csak köröztünk is a vàrosban cél nélkül. Es amugy mentünk mindenhova. Mindig van volt vmi haver ismerős valahol, beültünk vendéglátohelyekre is, mászkáltunk mindenhova, tanultunk fegyverrel lőni, bohockodtunk a szuleivel is egyutt horgászatnál, kertu partyk is voltak már ELSŐ naptól is!
Egyszerűen az életemről is lehoz viszont a társkeresés ismerkedés, mintha mindenki introvertált lenne élet vagy barátok haverok nélkül vagy mintha nem tudnának semmit csinálni. "Csak allnak és lesnek",több randi után is a nagy semmi van, nem történik semmi, nincs élet. Ha felvetem az adatlapomon, hogy szabadidőpartnert is keresek egyúttal aki a barátom, akkor meg alig írnak rám.
Hogy lehet ez?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Én vagyok a te embered!
Nyilván a sok lezárás mellett nehéz volt menni bárhová is, stb.
Esetleg otthon ülő típus.
Mi is inkább sorozatot nézünk. 😶🌫️
Covid utáni felébredés van. És szerintem az lenne a fura haegy tök idegennel akivel csak online beszéltél rögtön egy kocsiban ülnél.
Az elején muszáj felszínesnek is lenni, hogy megtudj egyáltalán bármit a másikról
Abba beleszeretni sem lehet akivel ülsz egy asztalnál es max kavezol aztan hazamesz es várod ir e vagy nem. Ez mi?😳
Aztán megint sétáltok egyet. Es megint.
Meg nem mozgatnak semmit bennem. De viszont sem mozdul meg a masikban sem semmi ennyiktől szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!