Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új vagyok itt a gyakorin, viszont mindenhol azt olvasom itt, hogy jaj, hát a nőknek a kedvesség, a humor, a jó személyiség számít.

Hát, ezt most meg fogom cáfolni.

Nálunk gimnáziumban azok a fiúk akik mindenkinek beszóltak, bullyingolták diáktársaikat, bunkók voltak a tanárral, drogoztak, de jóképűek voltak, na nekik EGY CSOMÓ nőjük volt a gimnázium során. Nekünk meg akik kedves aranyosak voltunk, de nem jóképűek, nekünk egy sem.

Akkor hogy is van ez? Úgy látszik, hogy a rossz személyiségű, de jóképű srácok mégiscsak egy csomó nőt szedtek fel. Tehát nem a személyiség számít, nem fontos a nőknek.

Illetve a baráti körben 10en voltunk incelek. 4 éve már csak kilencen. Ugyanis az egyikünk egyre inkább megváltozott, kést hord magánál, verekszik az utcán, drogozik, bunkó és beképzelt lett, már nem is barátkozunk vele azóta. És láss csodát! Azóta EGY CSOMÓ nője volt már. Pont mióta rossz személyisége lett. Na, akkor hogy is van ez??

23f

2022. jún. 2. 17:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
62%

"Nekünk meg akik kedves aranyosak voltunk, de nem jóképűek, nekünk egy sem."

Mégis csak magadról, magatokról beszélsz.

Ismét leírom, a nők egy igen széles rétege vevő erre, egy másik igen széles réteg meg nem. Minél fiatalabb korosztály a kérdés, annál ösztön szintűbb a választás, az ösztönök meg nem mostanában alakultak ki. Tehát, kutya és közösülés.

Nem egy atomfizika.

Mellesleg a kulcs az önbizalom, ami szerény véleményem szerint belső tulajdonság, de javíts ki, ha máshogy látod.

Tehát, ogre Gyuri, aki verekszik, keményedik, látszólag önbizalom dús. Pici Pista a sarokban, akinek izzad a tenyere nem. Ki tűnik életképesebbnek? Szerinted, ha ösztön vezérelt a döntés, ki fog jól kijönni a dologból?

Később jön az egzisztencia, a nyugalom és béke keresése a többségnél, de Pici Pista az izzadó tenyerével valójában itt is erősen háttérben lesz, már csak azért is, mert képtelen megmutatni magát, hiszen fél. Arról nem is beszélve, hogy mennyi szart kapott középiskola óta, ami csak tovább rontott rajta. És akkor jön az, amit az incelek vizionálnak mindig, de Pistának tényleg ez lesz a ments vár, hogy egy gyerekes anyuka, akinek tönkre ment a házassága és ő maga is padlón van, kirángatja Pici Pistát a sarokból, mert ő legalább nem csinál semmi rosszat. Tehát, arra, hogy ott legyen, pont megfelel, másra mondjuk alkalmatlan. Idővel valószínűleg kidobják, vagy elnyomják esetleg a nő keres valakit, akit férfinek tart és dugópajtik lesznek, miközben Pistánknak továbbra is szar az élete.

Ha lenne önbizalma, akkor kiállna magáért, már rég nem lenne azzal a nővel, aki kihasználja, sőt, lehet olyat is találna, akire vágyik. Ha lenne önbizalma, önként jött volna ki a sarokból. De nincs, így lesz egy megtűrt, de hasznos kellék.

2022. jún. 2. 18:06
 12/31 anonim ***** válasza:
79%
Hát figyelj, aki összeáll egy ilyen férfival az annyit is ért :D Gondolom ugyanabból a rétegből vannak mint a lecsúszott volt-barátotok, így ne csodálkozzatok.
2022. jún. 2. 18:10
 13/31 anonim ***** válasza:
30%

>Nincs önbizalmad!!!

Az önbizalom vagy annak hiánya mégsem legitimálja, hogy a kérdező által is említett kőbunkó, műveletlen tahóknak jellemzően gondtalanul megy a csajozás. A nők oldaláról kell megvizsgálni mert ott vannak hibák bőven, de ezt ugye nem lehet megtenni, mert a szent nők nem lehetnek hibásak.

". Ismerős az "erősebb kutya közösül" mondás? "

Vagy akkor az a magyarázat, hogy a nők primitív ösztönlények, és itt még mindig a legegyszerűbb farkastörvények uralkodnak?

2022. jún. 2. 18:12
 14/31 anonim ***** válasza:
62%

"Hogy lehet, hogy ennyi nője volt, ha állítólag a személyiség számít??"

Úgy, agyhalottkám, hogy bármennyire is próbálkozol, attól, hogy egy csomó embernek ugyanaz a neme, attól még ők különböző emberek. Szóval a hiba a te készülékedben van: általánosítani nagyon körültekintően (értsd: csak rengeteg mellékkörülmény figyelembe vétele után) kellene, de neked erről - természetesen - gőzöd sincsen. Tehát még egyszer: a hiba a módszeredben van.

2022. jún. 2. 18:15
 15/31 A kérdező kommentje:

"a lecsúszott volt barátotok"

Pont, hogy felemelkedett, irigy is vagyok rá. Csomó nője lett azóta. Én nem vagyok ilyen ember, nem akarnék ordibálni meg verekedni az utcán, se bunkó tahó lenni.

2022. jún. 2. 18:15
 16/31 anonim ***** válasza:
62%

13, tényleg nehéz megy nektek ez a szövegértés dolog.

Van a nőknek egy x százaléka, akinek az ilyen pasi a férfi, mert erős, magabiztos, jól megmondja, jól odacsap. Minél öregebb korosztályt nézünk, ez annál kisebb réteg, de mindig komoly mennyiség. Igen, ők ösztön szinten választanak, ennek is meg van a pszichológiai háttere. De, ne aggódj, a férfiak igen nagy százaléka is ösztön alapján választ. Nem vagytok különbek attól, ami a lábatok között van. Egyszerűen az ember is állat, van aki jobban, van aki kevésbé tud tudotos lenni.

Tehát ogre barátunk oda dög menni minden nőhöz, aki bejön neki és egyáltalán nem veszi a szívére, hogy nem volt a válasz, mert tudja, hogy a 10. majd igent mond. A gyakorlata miatt eleve ügyesebben szűri ki, ki vevő rá, így eleve jobbak az esélyei. Mindig kb ugyanarra a típusra utazik, tehát, tudja mit mondjon, mitől csúszik a bugyi az adott típusnál. Ezeken felül ezek az alakok általában eleve nagy dumások, Nyomulnak, szövegelnek, kitűnnek, tehát eleve esélyesebb, hogy a nekik kellő nő felfigyel. Hiszen mindenki felfigyel rájuk.

Ismét Pistit venném elő, ha már így felépítettem a kis életét. Ő nem tűnik fel. Ha van is esély, azzal, hogy gyakorlatlan és töketlen egyből el is cseszi. Tehát, nem feltűnő, mlnem szórakoztató, nem derül ki semmi más róla, mint, hogy egy stressz és ideg gombóc, ami meg nem vonzó. Már leírtam, milyen az a jellem, ami viszont kellően stabil, feltűnő és vonzó. Nekem speciel már gyerekként se tetszettek az ogrék, sőt, sok Pisti vett körül, akiknek tetszettem. Aki kinőtte közülük a Pisti létformát, az kapcsolatban van, van amelyik házas. Aki nem, az jellemzően megkeseredett és hozza az incel sémát. Egyet ismerek, aki bár Pisti maradt, mégse lett görcs, őt most 31 évesen találta meg egy erősen lelkisérült nő. Soha nem lesz normális kapcsolat, de az alapokat hozza, egyenlőre boldog vele. Talán soha nem jön rá, hogy mi is ő valójában és akkor boldog lehet a ragaccsal aki a cipője talpára tapadt.

Már nagyon hamar eldől, ki lesz Pisti és ki találja meg a nagyjából egészséges és stabil jellemhez vezető utat. Aki ogre, az általában az is marad és valóban, fog tudni mindig olyan sérült nőt találni, aki elviselni, esetleg szereti is.

2022. jún. 2. 18:25
 17/31 anonim ***** válasza:
67%

Nem értem, hogy miért nem lehet ezt érteni. Ti férfiak mind egyformák vagytok? Nem.

Ismerek egy férfit, szuper ember. Kedves mindenkivel nemtől-kortól függetlenül. Mindenkihez van egy jó szava, mindenkivel szót tud érteni. A párja egy hárpia nő. Egy keserű, rosszindulatú nő, akit csak kárörvendeni látsz, mindenkinek beszól, mindenkit utál.

Miért vannak együtt szerinted? Te együtt lennél ilyen nővel? Ha igen, akkor a saját nyomorodat vetíted ki másokra, ha nem, bizonyítod, hogy minden ember - nők is - mások.

Olyan, mintha azon akadnál ki, hogy én azt mondom, nem szeretem a rántottát, de ismersz olyan nőt, aki igen, ezért "a nők hazudnak".

Tudom, hogy az incelek szeretnek kollektívaként nyilatkozni, de a többségben van bátorság ahhoz, hogy a saját nevében nyilatkozzon.

2022. jún. 2. 18:39
 18/31 anonim ***** válasza:
19%

16, mennyire ferde világkép ez, ahol van egy tökéletes férfikép (amiről sokat nem tudtunk meg, azon kívül, hogy "jó humora van" és van önbizalma, lol), és ehhez közelebb van a tahó sudribunkó előember, legtávolabb viszont Pista van tőle, aki... szorong, esetleg szerény, más az értékrendje, nem hazudozik összevissza a nőknek, mert tudja hogy értelmetlen? vagy nem is tudom. És te az összes ilyen férfit elkönyveled lúzernek, aki nem is férfi, de kemény munkával majd esetleg egyszer lehet belőle is férfi, aki majd úgy játssza meg magát, úgy lép fel és hazudik a nőknek, hogy alig fog feltűnni valakinek a színjáték.

Ha te komolyan így tudod kategorizálni a férfiakat, az valami óvodás színvonal, mindenesetre úgy látom itt minden is belefér, ha a nőket kell mentegetni.

2022. jún. 2. 18:49
 19/31 anonim ***** válasza:
21%

Hülye nők, ne várj tőlük sokat ;). Állandóan saját maguknak mondanak ellent...

2022. jún. 2. 18:56
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
#9. Rendben, elfogadom, általánosítani nem jó és igazságtalan. De akkor ti is fogadjátok el hogy nem minden incel egy Ted Bundy.
2022. jún. 2. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!