Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudnád magadat melegnek?
Ha a szüleid vagy egy barátod a fejébe venné hogy, mindenképpen becsajoztat de te ezt nem akarod hazudnád magadat melegnek?
Elsőre furán hangzik de sokan pl meddönek hazudják magukat csak azért hogy ne keljen hallgatni hogy mikor lessz már gyerek?
Ti bevállalnátok ha emiatt nem lenne több csesztetés hogy mikro lesz már barátnőd?
Mondd, hogy impotens vagy és aszexuális.
Vagy egyszerűen mondd meg, hogy hagyjanak békén, megoldod, ha akarsz csajt, de most egyáltalán nem akarsz.
Á, itt a téma lényegtelen, a csesztetés a lényeg.
Ezek nem jó emberek, mindig fognak valami fogást találni rajtad.
Ha valaki a barátod, akkor jót akar neked, és megérti, ha nem akarsz valamit.
Igen.
Nem, ez értelmetlenség. Megmondanám, hogy nem akarom.
Bevállalnám, de ennél milliószor jűbb módszereim vannak.
Én Aszexuálisnak mondom magam olyanok elött akik kerítőt akarnak játszani.
Megmagyarázom hogy nem vonzódom egyik nem felé sem, és a tudományokba vagyok szerelmes, mivel féltem hogy azonos nemből akarnak majd összehozni valakivel ha van szexuális orientációm ami problémás.
De ha olyan próbálkozik akit nem, annak azt mondom hogy keresztény elvek szerint neveltek a szomszédomba kell költözz 5 évig nem nyúlhatunk egymáshoz, nem nézhetsz rá másra mert elkötelezted magad és házasság elött nincs szex, de a nászéjszakán gyereket kell csinálnunk. Na ezt az elmaradott gondolkodást senki nem tolerálja és nagyon sok kellemetlenséggel jár, ha mégis vállalja van 5 éved hogy lerázd, vagy lehet ő a nagy ő. Bevált mert nem gondolnak rólam rosszat hisz nem vonzódom, és keresztény elvek szerint élek, legalább is ez látszik mert ugyan olyan vagyok mint mások de ezt egy ember se tudja csak ti.
Nekünk a munkahelyen volt ilyen meleg elfogadtatásos program, amire nyertek egy rakat EU pénzt, kilátásba helyezték a kirúgásodat, de ha meleg vagy maradhatsz, így szóban melegek lettünk.
Később elmérgesedett a szitu, mert nem volt elég, hogy szóban annak vallod magad, hanem a céges újságban is szerepelni kellett volna, akkor elköszöntünk a cégtől és ismét heterók lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!