Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen vállalkozás megtalálnom az ideálomat?
Minimum 22, max 28 éves. Magassága 164-172 cm között. Súlya 80 kg körüli legyen, de minimum 70-75, maximum 100-110. Haja színe szőke, vagy szőkés-barna. Az arca legyen szép, de ami fontosabb, ne legyen (nagyon kerek), mint a legtöbb nőnek ebben a súlyban. Ne körte alkat legyen, legalábbis ne olyan, akinek mindene vékony, de hatalmas feneke van, hanem inkább pocakos, hasra és combra hízós típus.
Nekem külsőségeket tekintve ez az álomnőm. Nyilván nem vagyok hülye, hogy addig egyedül leszek, amíg ilyen lányt nem találok, de azért mégis érdekel megnyugtatásképpen, hogy ti láttatok már olyan lányt, aki megfelel ezeknek a paramétereknek? :D
"Volt 75 kilós barátnőm, akinek teljesen lapos hasa volt."
Öhm... nem tudom, te hol élsz de még az 58-65 kilós lányoknak a környezetemben is általában szokott lenni pocakja. A lányok hasra is híznak, de emellett mellre, combra is. Persze van olyan is aki csak hasra de ritkább, viszont nem annyira ritka. Mivel az ideál pont a lapos has, ezért ilyen lányokat könyebb is felszedni, mert önbizalomhiányosak. Bárhol Európában végigmész az utcán, rengeteg ilyen csajt fogsz látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!