Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek a méhész pasik?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ismerkedés szempontjából mennyire jön be a lányoknak ha a fiú méhészeti tevékenységgel foglalkozik(őstermelő vállalkozó). A normális válaszokat előre is köszönöm!
18/F
2020. nov. 21. 16:00
1/12 anonim válasza:
Engem hidegen hagy. Ha tetszik egy pasi, akkor bejön akármivel is foglalkozik, nem fog sem előnyből sem hátrányból indulni emiatt. Meg ez elég nagy általánosítás, ennyi erővel neked bejönnek a méhész lányok? Egyedül az nem jönne be, ha valaki egy szakmát az alapján választ, hogy bejön-e a nőknek, mert az elég gyermekded gondolkodásra utal.
2/12 anonim válasza:
Annyira, hogy rögtön otthagynák a jelenlegi párjukat ha egy méhész rájuk nézne.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, persze igen így van ez rendjén, csak aki ismeri a szakmát az tudja hogy lehet vele keresni, illetve nagy szorgalom is szükséges a sikeresség eléréséhez(persze nagyon sok más szakmánál/munkánál is így van ez), és gondolom nem hátrány ha a pasi szorgalmas és jól keres. Illetve még valami, sok lány félhet a méhszúrástól mert fájdalmas és vajon ez nem hat-e ijesztően a lányokra?(Nem kellene benne dolgoznia maximum nagyon nagyon ritkán), kérdésedre válaszolva igen bejönnek mindenképpen, csak sajnos nem ismerek senkit a környéken aki lányként méhészkedne.
2020. nov. 21. 16:21
4/12 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jön be, mert ahhoz olyan helyen kell élni, ami nekem nem megfelelő.
5/12 anonim válasza:
Szeretem a mézet.Ha a pasi süt nekem mézes krémest,hozzá is megyek.
7/12 anonim válasza:
Nekem nem, mert allergiás vagyok a méhcsípésre😕
8/12 anonim válasza:
Az, hogy bejön-e a pasi nem a szakmán múlik, hanem a külső/belső tulajdonságokon. A szorgalom pozitívum, viszont a jelenlegi lakóhelyemről (főváros) nem költöznék el egyetlen srác miatt sem, alig találnék jól fizető munkát vidéken, nem szeretném ha a páromra kéne anyagilag támaszkodnom.
A besegítés pedig teljesen felejtős, allergiás vagyok a méh és darázscsípésre is.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mentek a zöld értékelések. Egy kort még írtok légyszi?
2020. nov. 22. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!