Mennyire éri meg a méhészet?(pénz érdekel,haszon)
Van a családban egy idös rokonunk aki méhészettel foglalkozik de már pár évnél tovább nem bírja csinálni valószinűleg. Ezért szeretné valakinek a családban tovább adni, amúgy rengeteg méhe van 150 rakodókaptár. Viszont eddig senkit sem érdekelt. Ha senki nem viszi tovább akkor eladja, viszont érdeklődés esetén betanítana vkit.
Viszont úgy tudom hogy elég nehéz fizikai munka, meg utálom a méheket, mert a csípésük borzalmasan fáj pokoli kínnak éreztem. Plussz falura van kárhoztatva az ember mert városban nem lehet tartani.
Ugyanakkor mégis, ingyen méhek és felszerelés pergető ruhák kaptárak az nem lenne rossz anyagilag.
Szóval érdekelne aki ezzel foglalkozik mennyire kemény munka ez, mennyi pénz van benne.
Én csak annyit hallottam hogy nagyon időjárás függő, vannak jó évek meg rosszak elég kiszámíthatatlan, megélni nem lehet belőle, de 5 napi x 8 órás meló mellé beilleszthető mint jövedelemkiegészítés.
Itt mindenre ezt mondják.
Egy klinikai pszichopata mégis boldogul szinte bármivel, ha megtanulja...
Amúgy ez HASZONállatok kategória.
"Hogy érted azt hogy szívvel-lélekkel?"
Úgy ahogy heteróként sem fekszel le csak a pénzért férfiakkal, ugyanígy méhészkedni se kezdj csak a pénzért mikor még taszít is.
Látom, hogy az az ember vagy, aki nagyon anyagi síkon mozog és hoz döntéseket, de adok neked egy tanácsot.
Azzal kezdj foglalkozni, amit szeretsz vagy érdekel, ez pedig társuljon egyfajta anyagi racionalitással is, és akkor menni fog a szekér.
Ezt tapasztalítból írom, nem egyszerű így elkezdeni, de soha semmi nem ment igazán, amit kizárólag anyagi nyerészkedésből akartam. Nincsennek anyagilag tuti receptek, ha már jó vagy valamiben és van pár évnyi tapasztalatod, akkor lehet pusztán racionális döntéseket hozni, azon belül amit szeretsz, azzal a tapasztalattal amit megszereztél, ezt nem lehet átugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!