Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az. hogy a férfiak azt a nőt, a nők azt a férfit veszik leginkább semmibe és használják ki + rúgnak rajta egyet aki őszintén kimutatja hogy mennyire rajong értük és bármit megcsinál nekik?
Figyelt kérdés
aki meg nem úgy táncol ahogy ők fütyülnek , és velük szemét valamennyire az meg rögtön kell nekik de a jó az nem2022. jún. 2. 12:15
1/7 anonim válasza:
Mert a behódoló ember nem vonzó, nem sugároz erőt magából
Egy kicsit bunkóbb, de magabiztos ember sokkal érdekesebb.
A mai világban egyébként sem szabad olyan kedvesnek lenni.
3/7 anonim válasza:
"Miért van az. hogy a férfiak azt a nőt, a nők azt a férfit veszik leginkább semmibe és használják ki + rúgnak rajta egyet aki őszintén kimutatja hogy mennyire rajong értük és bármit megcsinál nekik?"
mert ők azok, akik kihasználhatóak, ők azok, akik papucsba-lábtörlőbe is képesek lemenni, érzelmi koldusok
az lesz előbb-utóbb kihasználva, aki kihasználható. ez mindenben így van, munkában, szerelemben, bármiben. aki megtanult kiállni magáért, és tartja magát annyira, hogy nem megy bele méltatlan dolgokba, azt sokkal ritkábban használják ki.
4/7 anonim válasza:
Nem jó, ha adsz és adsz, mert az a másik oldaláról nézve egy irdatlan nagy elvárás, amit korlátozásként élnek meg az emberek. Először örül, másodszor örül, harmadszor már úgy érzi, le van kötelezve, túl sok, meg akarod őt vásárolni. Ne legyél megfelelési kényszeres, mert ezt nem szeretik az egészséges emberek, úgy érzik bántanak, nem azt, hogy te milyen "jó" vagy. Nem vagy jó, hanem alulról irányítani, üzletelni akarsz, kalapozol az előadásod után. Inkább csak legyél önmagad, vállald be, hogy kedves is tudsz lenni, de vannak határaid. Kifejezheted a szereteted, de az mindig legyen őszinte és olyan ajándék, amiért tényleg nem vársz el semmit, nem pedig valami könyörgő alázatos szolgálat. Az ember csak annyira tud szeretni, amennyire önmagát szereti. Ha lábtörlő vagy, akkor nem szereted magadat, nem egy értékes portékát kínálgatsz, hanem előre bocsánatot kérsz, hogy csak ennyi telik, pedig annyira igyekszel. Azt üzend inkább a másiknak, hogy én ilyen vagyok, ha passzolunk, örülök neked, ha szerinted nem, azt is elfogadom, de majd te sajnálhatod, mert én önmagamban is értékes vagyok.
5/7 Mathus válasza:
a kérdésre: szerintem azokkal a lehúzós és abuzív emberekkel van gond, akik képesek másokon élősködni, másokat kihasználni. aki fejben rendben van, az annak aki alulméri magát, inkább segíteni igyekszik (ha a másik elfogadja), hogy jobb legyen az önértékelése, és később csak annyira bízzon meg másokban, amennyire ismeri őket.
6/7 anonim válasza:
Mert épp ez lenne a lényege, hogy nem alárendelődni a másiknak. Aki ezt teszi, az csak önmagát szivatja. Nem szabad úgy viselkedni, hogy "Velem mindent meg lehet tenni".
7/7 anonim válasza:
Mert az emberek többsége sajnos olyan természetű, hogy szeret uralkodni másokon, és látni azt, hogy van, aki a sz..t is felnyalja érte a padlóról... ezért van, akiknek kb. szórakoztató és ególegyeztető azt nézni, hogy a kis szolgalelkű rajongó típusú csaj mit meg nem csinál érte. Az meg kihívás, aki nem, beindul a vadászösztön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!