Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mire használjátok LEGINKÁBB a...

Mire használjátok LEGINKÁBB a Gyakorit ? Milyen gyakran vagytok fenn ezen az oldalon ?

Figyelt kérdés

Nekem van, amikor kíváncsi vagyok csupán emberek véleményére, statisztikára stb.... Szeretek segíteni is másoknak.

Barátaim, társas kapcsolataim sajnos egyáltalán nincsenek, nagyon magányos ember vagyok, ezért ezt az űrt itt próbálom kitölteni.

Még ha ezek nem is igazi, hús-vér emberi kapcsolatok, legalább az illúziója megvan annak, hogy fontos ember vagyok, számít a véleményem, tanácsom stb..

Minden olyan vidám leszek, amikor megjelenik a balfelső rovatban a piros felkiáltó jel, és a kék jelzés, hogy válasz érkezett a kérdésemre.

Ilyenkor azt érzem, fontos vagyok valamennyire. Legalább egy kicsit. És ez reménykeltő valamennyire nekem. Ilyenkor egy nagyon picit kevésbé érzem magam magányos és haszontalan embernek.

2021. febr. 19. 15:52
A kérdező szavazást indított:
Információszerzés
Barátkozás
Párkeresés
Másoknak segítés
Trollkodás
40 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szavazásban csak egyet lehet jelölni, de információszerzés, másoknak segítés.

Illetve azért a troll válaszok olvasása is szórakoztató :D

2021. febr. 19. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgymond az emberi kapcsolataimat helyettesíti ez az oldal. Így tudok kapcsolatba lépni emberekkel. Ha ez az oldal nem lenne, lehet megőrültem volna rég...
2021. febr. 19. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozok a sok bolondon.
2021. febr. 19. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező?
2021. febr. 19. 16:15
 5/9 A kérdező kommentje:
4: Húszas éveimben járok.
2021. febr. 19. 16:17
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha van kedved, írj rám, beszélgethetünk.
2021. febr. 19. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kíváncsi vmire akkor jó vagy ha tudok válaszolni vmelyik kérdésre akkor persze odaírok

Szoktam röhögni is a fogyikon

2021. febr. 19. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek másoknak segíteni, hasznos válaszokat adni.
2021. febr. 19. 17:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Információszerzés céljából regisztráltam, még évekkel ezelőtt. (gimis matek háziban akadtam meg elég rendesen és találtam pont arról a feladatról kérdést, és válaszban link volt, ehhez kellett belépni)

Viszont az utóbbi talán 2 évben, amikor elég aktív voltam, a segítés volt a cél. Nekem sincs olyan sok interakcióm másokkal, így valamilyen szinten itt pótolom, még ha nem is elég. De jó érzés hasznos válaszokat adni, és segíteni másoknak.

2021. febr. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.