Mire használjátok LEGINKÁBB a Gyakorit ? Milyen gyakran vagytok fenn ezen az oldalon ?
Nekem van, amikor kíváncsi vagyok csupán emberek véleményére, statisztikára stb.... Szeretek segíteni is másoknak.
Barátaim, társas kapcsolataim sajnos egyáltalán nincsenek, nagyon magányos ember vagyok, ezért ezt az űrt itt próbálom kitölteni.
Még ha ezek nem is igazi, hús-vér emberi kapcsolatok, legalább az illúziója megvan annak, hogy fontos ember vagyok, számít a véleményem, tanácsom stb..
Minden olyan vidám leszek, amikor megjelenik a balfelső rovatban a piros felkiáltó jel, és a kék jelzés, hogy válasz érkezett a kérdésemre.
Ilyenkor azt érzem, fontos vagyok valamennyire. Legalább egy kicsit. És ez reménykeltő valamennyire nekem. Ilyenkor egy nagyon picit kevésbé érzem magam magányos és haszontalan embernek.
Szavazásban csak egyet lehet jelölni, de információszerzés, másoknak segítés.
Illetve azért a troll válaszok olvasása is szórakoztató :D
Ha kíváncsi vmire akkor jó vagy ha tudok válaszolni vmelyik kérdésre akkor persze odaírok
Szoktam röhögni is a fogyikon
Információszerzés céljából regisztráltam, még évekkel ezelőtt. (gimis matek háziban akadtam meg elég rendesen és találtam pont arról a feladatról kérdést, és válaszban link volt, ehhez kellett belépni)
Viszont az utóbbi talán 2 évben, amikor elég aktív voltam, a segítés volt a cél. Nekem sincs olyan sok interakcióm másokkal, így valamilyen szinten itt pótolom, még ha nem is elég. De jó érzés hasznos válaszokat adni, és segíteni másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!