Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok egyetlen kapcsolatomban sem boldog lenni?
Nem te akarsz tul sokat.
Alig van normális férfi akivel minden jo lenne.
Az a baj hogy kontroll mániás vagyok, szeretem ha a másik ugrik első szóra, de közben meg érezzem is nőnek magam meg lássam is a férfit a másikban. Hamar kiborul a bili nálam és instabil tudok lenni egyetlen pillanat alatt, amit tudjon kezelni. Fontos hogy simogassa az egómat, kb istennőként kezeljen, érezzem hogy tetszem, nem csak vagyok hanem meg is akar tartani. Na ez az exemnél így volt a többinél nem.
Túl vagyok a pszichológuson, sokáig jártam, de azt mondta nem kell járni már, de ad időpontot ha kell. Most nagyjából úgy éreztem stabil vagyok, de rá kellett jönnöm hogy magabiztos voltam a semmire.
Azt még el tudom fogadni (apróbb dolgokat) ha a másik pl rendetlen, nem mosogat vagy viszi ki a szemetet, szeret sokat aludni, nem akar füvet nyírni, sűrűn puszit adni vagy ilyenek, de azt nem tudom hogy fogadjam el hogy egy idő után boldogtalan vagyok és valami mindig hiányzik egy idő után. Az exem után rájöttem hogy furcsább vagyok mint gondoltam, pl erre az örök elégedetlenségre amit már mondott nekem sokszor sok más mellett. Nem bírtam elviselni a kritikáit amik javarészt igazak voltak. Ezen hogy dolgozzak?
A leírásod alapján szereted leuralni a hapsit, csodáljon istennőként, de ugráljon első szóra. Ha meg papucs lesz, máris nem férfi a szemedben.
Te is tudod, hogy ennek nem lehet megfelelni.
Nem érzem betegnek, csak minimumnak. Nem leuralni szeretem a másikat, hanem ne kelljen könyörögni mindenért napokat, heteket, hónapokat. Ha kérek valamit tegye meg elsőre. Ha azt mondom pl hogy csöpög a csap, akkor menjen és csinálja meg, ha nem ért hozzá akkor hívjon szerelőt, ne én csináljam meg, álljak neki szerelni vagy intézzem azt is. Ez csak egy példa, de ebből hogy érezzem magam nőnek?
Ha kiborul a bili akkor ne azt nézze hogy sírok, hanem kezelje, nyugtasson meg, vigasztaljon, és minimum egy zsepit hozzon, legyen lelki támasz. És igenis kezeljen engem nőként, hercegnőként, istennőként, és ne tőlem várja már el egy férfi hogy én udvaroljak csak neki, hanem erőltesse már meg magát. Lássak már szikrát a szemébe ha rám néz. Milyen az olyan férfi aki egyet nem bókol de elvárja hogy a nő magasztalja? Érdekes, én az exemre tudtam férfiként nézni, ő is rám mint nőre, és úgy is kezeltük egymást. Istennőként kezelés=folyamatos bókok, nézések, jó szex megadása, megnevettetés. Akkora elvárás ez másnál? A többi meg csak elvolt velem, kényelmes volt hogy tiszta a ruhája, hogy építem szellemileg és lelkileg de vissza nem kaptam semmit, csak nála.
Minimumnak? Ezt:
"kontroll mániás vagyok, szeretem ha a másik ugrik első szóra, de közben meg érezzem is nőnek magam meg lássam is a férfit a másikban. Hamar kiborul a bili nálam és instabil tudok lenni egyetlen pillanat alatt, amit tudjon kezelni. Fontos hogy simogassa az egómat, kb istennőként kezeljen"
Csak szólok, egy férfi esetében a kontroll mánia kizáró ok! K*vára dobni fog egy nő, ha ilyen személyiséged van! Te pedig nem hogy nem szégyelled, egyenesen minimumnak nevezed. Kiábrándító és bicskanyitogató egyben. A férfi a társad, nem a kutyád, hogy ugorjon neked. Felfogtad?
Ha azt akarod hogy kiszolgáljanak, fizess bejárónőt. A férfi nem egy szolga. A férfi egy egyenlő társ, fizikailag és lelkileg is.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!