Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya szerint helyes vagyok, mégsem volt még egyetlen kapcsolatom sem, miért? F31
Anya mindig azt mondja, bárki örülne ha velem lehetne, és hogy már rég unokák kellenének. Nem értem akkor mi lehet velem a baj.
Egyetemet végeztem, munkám van, az emberek kedvesnek tartanak és okosnak. Nem értem mit rontok el. Pedig én is csak egy átlagos komoly kapcsolatot szeretnék egy átlagos nővel. Meg később családot. Mi a baj velem?
Hát, akkor ne itt kérdezd, hogy mi a baj veled, hanem menj az éjszakába és hátha az utadba sodorja az élet a jövendőbelidet. :D De tényleg, felnőtt férfiak siránkoznak itt és mégsem tesznek semmit.
De semmiképpen se mondd a csajoknak, hogy anyukád ezt meg azt mondta, mert én tuti elmenekülnék, ha ezzel kezdenéd a mondókádat. :D
Szociális fóbiám van, nem szeretek bulizni.
Szerinted mivel érdemes kezdeni, pl egy buszon?
Ott a válasz, "szociális fóbiám van"
Tegyük fel sikerül csajt találni, bár ha eddig nem sikerült, akkor nem tudom mi változna. Neked kell változnod szerintem. Tehát lesz nőd, aztán a csaj el akar járni ide-oda, na akkor is ki kell majd mozdulni, ha tényleg fontos neked és szeretnétek jól érezni magatokat, nem zárhatsz be mást is, mert neked szociális fóbiád van. :)
Szerintem nincs fóbiád, egyszerűen nincs kivel eljárni és anyukád dicséreteit hallgatod otthon.. tessék FELNŐTT FÉRFIként viselkedni mostmár! :D
Kettesben elmenni valakivel valahova azzal nincs bajom. Ha meg barátnőm lenne miért kéne idegeneket megismernem?
Mármint bemutatnak valakinek rendben van, tudok emberekkel beszélgetni ha kell, kedvelnek is az emberek. Csak nem vagyok az a "party arc" típusú ember. Ez 31 évesen még mindig gáz? Úgy érzem azt hittem egy korombeli nő inkább ebédelni menne valahova, vagy nyaralni kettesben, nem pedig bulizni tömegbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!