Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya szerint helyes vagyok, mégsem volt még egyetlen kapcsolatom sem, miért? F31
Anya mindig azt mondja, bárki örülne ha velem lehetne, és hogy már rég unokák kellenének. Nem értem akkor mi lehet velem a baj.
Egyetemet végeztem, munkám van, az emberek kedvesnek tartanak és okosnak. Nem értem mit rontok el. Pedig én is csak egy átlagos komoly kapcsolatot szeretnék egy átlagos nővel. Meg később családot. Mi a baj velem?
Lány vagyok, megmondom mi a baj veled, ha küldesz képet priviben. Szimpatikusnak tűnsz, így én sem értem, látnom kellene hogy nézel ki.
28/n
Ne etessétek már a trollt! Nem látjátok hogy mekkora kamu és provokatív a kérdés?
Kulcszsavak:
- "ANYA"
- "bárki örülne ha velem lehetne"
- "Egyetemet végeztem"
- "kedvesnek tartanak és okosnak"
Gratulálok te lángelme, te jöttél rá először, hogy esetleg trollkodás ról van szó. Jövőre tiéd a Nobel-díj!
Anyám és a barátnői szerint én is baromi helyes vagyok, amit bármikor megerősít nagynéném, sőt a szomszéd nyanya is. Ezután már csak az a baj, hogy a korban szóba jöhető nők szerint viszont egyáltalán nem vagyok helyes.:D
Ha öregasszonyok dícséretéből kell erőt meríteni, az már régen rossz.
Az átlagos nők magasan átlag feletti főnyeremény hercegnőnek képzelik magukat, és ehhez "méltó" szintű palit akarnak. Tehát legkevésbé sem egy átlagos fazon melletti átlagos életre vágynak.
Az ég és föld, hogy valaki haverként "tét nélkül" el tud dumálgatni a nőkkel, vagy pedig képes férfiként sikeresen kezdeményezni náluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!