Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez bizonyíték lenne arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bizonyíték lenne arra hogy valóban könnyebb lehet a nőknek a társkeresés és lehet mégis igazuk lehet picsogó inceleknek?

Figyelt kérdés

Van egy elhízott barátnőm aki a 171 cmhez 97 kg.

Tinderen keres társat és bizony átlagos szemüveges nem helyes de nem is ronda férfiaknak ad esélyt nem elhízott férfiak de azért van egy kis apatest és bizony kb. egy hét alatt mindig talál komoly kapcsolatra férfit, általában mindig az első akivel randizik össze is jön neki...

Ha én ilyen elhízott kövér férfi lennék kicsit duci átlagos lány tuti nem adnának esélyt és talán évek lennének míg társat találnék

2022. jún. 1. 09:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

"Férfiaknak csak azért nehezebb mert a nők nem futnak a férfiak után olyan görcsösen!"

Szerintem ez igaz, de csak egy része a teljes képnek. Akad azért itt más is.

Az incelek gyakran hangoztatják, hogy több a férfi, mint a nő. Először baromságnak gondoltam, de tényleg több fiú születik valamilyen okból. Százalékosan nem tűnik nagynak a különbség, de a mostani huszonévesek között megfigyelhető, hogy minden évben úgy 20-30 ezerrel több a fiú, mint a lány. Azért ha így nézzük, ez már elég nagy tömeg, ha csalódott és frusztrált emberről van szó.

Egy másik dolog, amin először csak vihogtam, majd mégis elgondolkodtam az incel érvek közül, hogy szerintük túlságosan kapitalista és szabályozatlan a párkeresés. A "ha nem jó, szakíts" dogma, és a felpörgött, online világ együttesen nagyon megpörgeti a versenyt, ami a fiútöbblet miatt amúgy is megvan. A verseny pedig mindig az erőseknek kedvez.

Speciális esete a fentinek a válás után új családot alapító férfi. Nemrég egy buliban kaptam fel a fejem arra, hogy a volt gimis ismerőseim közül három lány is ott volt, és mindhárom egy nála jóval idősebb, már családos férfivel alapított családot. Értelemszerűen a volt feleség is kereshet új párt, de általában a nő marad a gyerekkel, ezért nem annyira van erőforrása párkapcsolatra (ami közrejátszhatott a válásban is, de ez más téma), illetve a húszas, harmnincas srácok nem annyira ugrálnak a tini gyerekeket nevelő, elfoglalt negyvenes nő irányába, mint a hasonló korú nők a már felnőtt, tapasztalt, stabil, egyedülálló negyvenes férfiért.

Jelentéktelennek tűnő dolgok ezek, de ha azt nézzük, hogy egy bizonytalanabb srác tinikorától úgymond harcba kell szállnia a nála erősebbekkel, tapasztaltabbakkal, idősebbekkel is, akkor hamar elmegy a kedve és az önbizalma.

Ez még nem mentség arra a fröcsögésre és gyűlöletre, amit ezek az emberek tanúsítanak, és ettől még baromi sok kreténséget hordanak össze, de én tényleg elkezdtem ezen gondolkodni.

2022. jún. 1. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ez még nem mentség arra a fröcsögésre és gyűlöletre, amit ezek az emberek tanúsítanak, és ettől még baromi sok kreténséget hordanak össze, de én tényleg elkezdtem ezen gondolkodni."

Jéé, még a végén kiderül hogy volt értelme is tépni a (virtuális) szánkat?

Az hogy neked a jogos panasz nem más mint gyűlölködés az már teljesen normális, fel sem akadok ezen. De legalább átjött valami abból egyeseknek legalább, hogy mi is a probléma. Már ezért megérte.

2022. jún. 1. 15:16
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

"Az hogy neked a jogos panasz nem más mint gyűlölködés az már teljesen normális"

Nem igaz: nagy a különbség a panasz és a csúsztatásokkal teli vádaskodás között. Én személy szerint bármikor nyitott vagyok egy korrekt vitára, és - ahogy látod is - meg is fontolom, amit hallok. Ugyanezt a másik oldalon még szinte sohasem éreztem.

2022. jún. 1. 15:30
 14/18 anonim ***** válasza:
79%

"Ugyanezt a másik oldalon még szinte sohasem éreztem."

Pont így mondhatnám én is a másik oldalról.

Te vagy az első nő itt (leszámítva azt az állítólagos incelpárti csajt, aki még egy nagy rejtély) aki egyáltalán itt felveti a sikertelen férfiak alaptéziseinek valóságalapját. Érted? Az első ilyen (női) megnyilvánulás amit az évek alatt látok

2022. jún. 1. 15:50
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

"Én személy szerint bármikor nyitott vagyok egy korrekt vitára"

Ha ez igaz, akkor felvethetnél pár olyan dolgot is amivel nem értesz egyet, meglátjuk mire jutunk

Én benne vagyok

2022. jún. 1. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

"Te vagy az első nő itt"

Mondjuk ilyen téren csalódást kell okoznom, mert férfi vagyok.

"Ha ez igaz, akkor felvethetnél pár olyan dolgot is amivel nem értesz egyet"

Például azzal, hogy a sikertelenség csak a külsőn/pénzen múlik.

Vagy, hogy ez eleve genetika, és nem lehet rajta változtatni.

Vagy, hogy mindez a nők hibája, akik ilyen-olyan álszent rohadékok.

Vagy, hogy mindez egy háttérhatalom által szándékosan mozgatott folyamat.

2022. jún. 1. 15:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocs 16#

Férfiakkal erről nincs értelme vitatkozni. Ott te valószínűleg úgyis látod a valóságot, csak ugye csajozni úgy lehet itt ha az ő oldalukon állsz.

Erre nekem nincs időm

Persze azt azért leszögezem (és számítottam is erre) hogy sokmindennel én sem értek egyet azok közül sem amiket felsoroltál

De nem vitázok most

2022. jún. 1. 16:06
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

"csak ugye csajozni úgy lehet itt ha az ő oldalukon állsz."

Francokat. Házas vagyok, operatív szinten nem érdekel a téma. Ha úgy lenne ahogy gondolod, akkor titokban felpontoználak, meg privátban rádírnék. De pl az asszonnyal szoktunk erről beszélgetni, és nem állunk szemben egymással.

"De nem vitázok most"

Rendben, de akkor kár volt kinyitni :)

2022. jún. 1. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!