Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túlságosan megszoktam volna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Túlságosan megszoktam volna, hogy egyedül vagyok?

Figyelt kérdés

Megpróbálom dióhéjban leírni.

A fútó kalandokat leszámítva körülbelül 5 éve vagyok szingli. Sokszor rámtör a magány érzése, így mindig próbálok egy állandó társat keresni magam mellé, de baromi nehéz... Egy hónapja viszont összeakadtam egy csajjal, akivel - úgy tűnt - flottul megy minden. Megvolt a közös téma, jó beszélgetések, tényleg egyenesnek tűnt az út.

Viszont rólam tudni kell, hogy az 5 év szingliségem alatt nem maradt másom, csak a munkám és a hobbim. Sikerült eljutnom odáig, hogy ha minden jól halad, 1 éven belül kizárólag a hobbimból képes leszek anyagilag ellátni magam; viszont ezért nagyon sokat küzdöttem és küzdök most is, nem kevés pénzt, energiát és időt fektettem már bele, szóval nem tudnám csak úgy egyik napról a másikra eldobni. A mindennapok úgy néznek ki nálam, hogy 8-tól 4-ig dolgozom, majd hazajövök, és egyből fejest ugrok a hobbimba (ami egyébként pihentet és megnyugtat egy stresszes nap után), igazából sokszor azt se venném észre, ha atombomba robbanna mellettem.

A probléma: a csajszi, akivel egyébként jó úton haladtunk a párkapcsolat felé, úgy éreztem, hogy a fejemre nő. Folyamatosan írt meg hívogatott, egyszerűen nem tudta megérteni, hogy nekem kell egy kis (sok?) én-idő. Azt gondolom, hogy minden nap szakítottam rá időt, az üzeneteire folyton válaszoltam, 2-3 naponta találkoztunk... Ellenben nekem ez a folyamatos hívogatás, ami miatt nem tudtam koncentrálni a projektekre, amiken dolgozom, nagyon nem jött be.

Én szoktam meg ezt túlzottan, hogy egyedül vagyok, és mindig azt csinálok, amit akarok? Ha valaha akarok egy komoly kapcsolatot, akkor tényleg föl kell hozzá áldoznom azt, amit eddig felépítettem? Vagy csak simán rossz emberbe akadtam? Valahol megszerettem ezt a lányt, viszont ez így nekem nem megy, úgy érzem, hogy megfojt...

2022. máj. 31. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyerekes dolog piros zászló, ő valószínűleg apát keres már, de azért érdemes lenne átgondolnod, hogy kell-e a p@rkapcsolat vagy inkább csak hobbizol.
2022. jún. 1. 08:39
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha annyira érdekelne téged a csaj, akkor próbálnál kompromisszumot kötni közte meg a hobbid között. Te inkább a hobbidat választod. De az se normális, hogy valakit 2 hónap után gyerekvállalással bombázunk :O Ő úgy tűnik családot akar, de legalábbis donort egy babához, te meg a karrieredet akarod építeni. Nem vagytok egymáshoz valóak.
2022. jún. 1. 08:46
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt is jegyezzük meg, h a csajt is érdemes lenne megkérdezni, h ő hogy látja, h tényleg sok-e amit csinál. Lehet, h csak szeretetéhes mert ő is régóta szingli vagy rossz tapasztalatai voltak. Nem biztos, h ebből kell végleges következtetést levonni, hogy kicsit túltolja a kommunikációt. Felnőttkorban már nem éri anniy impulzus az embert, nincsenek körülötted emberek, mint az iskolában, unalmában is csinálhatja ...

Ja és lehet h te nagyitod fel, másnak meg ez a normális mennyiség kontaktkeresésben.

Egyébként az is igaz, h akik hullaszerelmesek azok tényleg ezt csinálják, de ők szivesen teszik. Én is volt h anno belezúgtam valakibe és egész éjszaka smseztünk.

2022. jún. 1. 08:58
 14/14 anonim ***** válasza:

"A fútó kalandokat leszámítva körülbelül 5 éve vagyok szingli."

De jó neked, hogy csak annyi.

37 f incel

2022. jún. 1. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!