Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél család alapítására nettó 230 ezret kereső férfivel ?
Őszintén, én nem jönnék össze ilyen férfivel a legtöbb esetben. Persze lehetnek kivételek, egyetemista, gyakornokként ennyit keres, de várhatóan sokkal többet fog.
Ennek több oka is van, bár szerintem egy korábbi válaszoló nagyon korrekten kifejtette. Egy részt én ennél többet keresek gyakornokként, ha vége az egyetemnek, várhatóan bőven többet fogok. Szerintem kevés férfi képes azt jól kezelni, ha a párja jobban keres nála (szignifikánsan) és ez folyamatos konfliktust szülne. Gyereket ennyire nehéz vállalni is, főleg, hogy abban a pár évben amíg a nő szül (ha tegyük fel nem is csak egyet akar) a férfi bevétele a fő bevétel, míg a kiadások megnövekednek.
És a felezős kommentre reagálva, valóban fair lenne, hogy a nő, aki feláldoz a karrierjéből jó pár évet, centire pontosan felezzen mindent a férfival, aki ilyen áldozatot nem hoz?
Harmadrészt (és ezért le leszek pontozva) én szeretnék haladni anyagilag is az életben. Szeretek utazni (nem luxusnyaralásra gondolok, hanem egyszerű, városnézős, külföldire), szeretnék jobb lakásban/házban élni mint most. Szeretnem a minőségi ételeket, a minőségi ruhákat. Erre én megkeresem a magamét, de az úgy nem működik, hogy a pár egyik tagja jól él, nyaral, a másik meg otthon eszi a párizsit. Szóval vagy eltartok ezen a szinten mást is, vagy ő rosszabban él mint én. Mindkettő konfliktus forrás.
Emiatt nekem családalapításra csak olyan jöhetett szóba, aki ugyanannyit vagy többet keres nálam. Így ketten, jó, diplomás fizetésből fogunk tudni haladni az életben és a gyerekeinket úgy felnevelni, hogy eljutnak nyaralni, játszóházba, élményfürdőbe, etc..
kedves 20-as , 16# -os vagyok,
hát még egyelőre nem mertem bármibe is belefektetni , de egyébként van egy bányász rigem , amin a jelenlegi árfolyam mellett 400 eur van , de ha a bitcoin megurgik 60-e dollárra akkor már 800 eur lesz.
Szóval bitcoin-t is nyomom de inkább kicsiben , azért nem erre teszem fel az egész megtakarításom. De kb korábban már 600 eurót kivettem amikor jó árfolyamban volt. Ami ha belegondolsz éves szinten kb 1200 euro ami igazából nem egy világ megváltó dolog , kb 450e forint , de arra pont jó hogy ebből is szépen lassan építkezzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!