Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnél család alapítására nettó 230 ezret kereső férfivel ?
Van több verzió.
1. Nem akart tanulni.
2. Nem tudott tanulni.
3. Nincs kellő iq-ja a tanuláshoz.
Én alapvetően nem akarok gyereket - így a szó klasszikus értelmében vett családalapításra (azaz család egyenlő anyu, apu, kölök vagy több kölök) nem. Tartós kapcsolatra (ami nekem amúgy család alapvetően gyerek nélkül is) én összejönnék vele, amennyiben:
- el tudja magát tartani, és nem pluszban anyut / aput/ tesót pumpolja (és itt baromira nem mindegy pl., hogy van-e hitele, kell-e fizetnie gyerektartást, ill. ha nincsenek ilyen költségei, mit csinál a pénzével... mert az nem pálya, ha inkább kölcsönkér vkitől, DE CIGI AZ MUSZÁÁÁÁJ...) és nem is azt tervezi, hogy engem húz le, amiért én többet keresek
- nekem azért vannak bizonyos igényeim - szeretek színházba járni pl... nekem az fontos, hogyha neki nincs is pénze velem jönni, legalább ne raplizzon és hisztizzen, ha elmegyek nélküle (persze szívesen meghívom bizonyos eseményekre, de amennyit én szeretek menni, annyiszor plusz egy jegy nem mindig jön össze saját pénzből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!