Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Össze jönnél család alapításár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnél család alapítására nettó 230 ezret kereső férfivel ?

Figyelt kérdés
Ha nem akkor fejtsd ki. És hogy mit tanácsolsz a több milliónak aki ennyit vagy kevesebbet keres.
2022. máj. 31. 07:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Van több verzió.

1. Nem akart tanulni.

2. Nem tudott tanulni.

3. Nincs kellő iq-ja a tanuláshoz.

2022. máj. 31. 10:45
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez több mint a minimál bér..
2022. máj. 31. 10:47
 13/24 Mathus ***** válasza:
88%
a kérdésre: mennyiszer fogod ezt még kiírni? nem unod?
2022. máj. 31. 10:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően nem akarok gyereket - így a szó klasszikus értelmében vett családalapításra (azaz család egyenlő anyu, apu, kölök vagy több kölök) nem. Tartós kapcsolatra (ami nekem amúgy család alapvetően gyerek nélkül is) én összejönnék vele, amennyiben:

- el tudja magát tartani, és nem pluszban anyut / aput/ tesót pumpolja (és itt baromira nem mindegy pl., hogy van-e hitele, kell-e fizetnie gyerektartást, ill. ha nincsenek ilyen költségei, mit csinál a pénzével... mert az nem pálya, ha inkább kölcsönkér vkitől, DE CIGI AZ MUSZÁÁÁÁJ...) és nem is azt tervezi, hogy engem húz le, amiért én többet keresek

- nekem azért vannak bizonyos igényeim - szeretek színházba járni pl... nekem az fontos, hogyha neki nincs is pénze velem jönni, legalább ne raplizzon és hisztizzen, ha elmegyek nélküle (persze szívesen meghívom bizonyos eseményekre, de amennyit én szeretek menni, annyiszor plusz egy jegy nem mindig jön össze saját pénzből)

2022. máj. 31. 16:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14. Jól írja. Család az 2 emberből is állhat , ami lehet pár vagy testvér.
2022. máj. 31. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Havi 340-et keresek. Ebből 90 albi , 20 rezsi tehát ugrik alapból 110 plusz net m telo. 120 nál vagyunk. Én kajára max havi 40-et költök de van hogy annyit se. 160 , havi 80-at teszek félre tehát , 240 , és marad havi 100 amit elverek alkoholra dohányra , szórakozóhelyre , élményekre. Nem értem az emberek hogy ilyen bénák a pénzzel :D 1 év alatt van 1,4m félre tett pénzem. Ezért írtam azt hogy valaki tud bánni a pénzzel , valaki nem (heti 20 ezreket költök szórakozóhelyre meg alkoholra mindezek mellett)
2022. máj. 31. 16:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok , pénzügyi tanácsadást vállalok :D
2022. máj. 31. 16:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
16. Jól csinálod. A pénzel való bánás kis kortól épül fel , és egész sok gyakorlatra és tudatósságra van szükség a beosztásához. Nyilván vehetek konzerv kukoricát 500 forintért és vehetek 200 forintért is , a lényeg mit szeretnék kifele mutatni , hogy telik a drágára is vagy a sok kicsi sokra megy alap elven , több marad ruhára és szorakozásra.
2022. máj. 31. 16:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ennyit keresek, viszont még csak pályakezdő diplomás vagyok vidéken, ez mellett van (családi segítséggel) saját lakásom, tehát lakhatásra (albi/lakáshitel) nem kell költeni. Budapesten albérletet fizetve elhiszem hogy nem sok az a 230. Nekem miután ennek a töredékéből éltem nem rég még egyetemistaként most még ez is soknak tűnik hirtelen. Havi 50-60 ezret szoktam félretenni. Persze tervezek ennél többet keresni az életben.
2022. máj. 31. 18:26
 20/24 Mathus ***** válasza:
100%
#16: évi 1.4M az jól hangzik, remélem bitcoint veszel belőle, vagy dollárt, mert a várható inflació mellett 38-45év mire összejön a vágyott másfeles panel.
2022. máj. 31. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!