Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiak közül melyek a kizáró tényezők, illetve miért?
1) Dohányzás: > 20 szál/hét
2) Ivás: > 3sör/hét (vagy ennek megfelelő mennyiségű egyéb alkohol
3) Füvezés: > 0 füves cigi/hét
Ha chad vagy, akkor úgysem nagyon számít ha naponta füvezel az sem
Ha nem vagy az, akkor akármin is elbukhatsz úgy is. Millió kis kitétel, ami úgyis semmivéfoszlik amikor a nagy Ő valóságosan megjelenik neki. Akkor pedig pont le fogja tojni hogy épp mi a pasas káros szokása. Vannak kivételek, de azért ez az általános
26-27 éves koromig egyik se volt kizáró ok. Ma már mindegyik az lenne. Talán a sörözést tudnám a leginkább tolerálni, amíg mondjuk heti 7 alatt marad ez a szám, de azért nem örülnék neki. A második legtolerálhatóbb a füvezés lenne, de az is csak heti 1 spangliig. A dohányzással viszont nem tudnék kibékülni.
34N
Nekem pont a heti több mint 3 sör lenne a legijesztőbb, gondolom, azért, mert anno anyám második (apám utáni) férje is úgy kezdte, hogy meló után mindig felcisszentett egy doboz sört lelazulás gyanánt, aztán egyre többet és töményebbet, otthon üvöltözött, verekedésekbe keveredett az utcán, elszórta a pénzt, elkezdett kukkolgatni, miközben zuhanyoztam, amikor be volt baszva. Félreértés ne essék, én is fogyasztok alkoholt, ha olyan baráti találkozó adódik, csak akkor úsznak be ezek a negatív asszociációk, amikor olyat hallok, hogy valaki heti többször, hétköznap, egyedül iszik, így kipihenve a mindennapos fáradalmait. Ez red flag nálam.
Cigi sem kimondottan szimpatikus, mióta én letettem, de azzal legalább bennem nem tesz kárt, amíg nem velem közös zárt térben szívja, szóval azt a napi 3-4 szálat, amiről a kérdés szól, el tudnám viselni. A spanglival is úgy vagyok, hogy marihuána hatása alatt agresszívvá váló emberről még nem hallottam, tehát könnyebben tolerálnám, mint a napi szintű piálást, de jobban örülnék, ha a heti egyet mondjuk havi két alkalomra szűkítené a másik, és akkor beszállok én is, költségre ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!