Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok akiknek nincs munkájuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek nincs munkájuk elvállalnátok olyan munkát egy férfinél ami az alábbiakat tartalmazza?

Figyelt kérdés

-Megetetni az állatokat.

-Takarítani a házat

-Bevásárolni

-Főzni rá

Fizetne rendesen, nem próbálkozna nálatok semmivel, viszont van barátotok. A srác pedig fiatalabb, mint ti vagytok, tehát nem idős aki ne bírná megcsinálni ezeket.

2020. aug. 22. 00:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A barátom már most féltékeny, pedig még egyszer sem voltam a srácnál. Ezért tettem fel a kérdést ide.
2020. aug. 22. 00:05
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem értem erre miért hívott a srác személyzetet. Nincs ideje? Mi alapján választott téged?
2020. aug. 22. 00:14
 3/17 anonim ***** válasza:
8%
Inkább az lenen a helyes kérdés, hogy mi az amit a lányok nem vállalnak be pénzért? Szerintem nem sok olyan dolog van...😋
2020. aug. 22. 00:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Nincs ideje, kedve. Az alapján, hogy tettem fel hirdetést ilyen helyi facebook csoportban, hogy takarítást vállalok és rám írt.
2020. aug. 22. 00:18
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Sajnos várhatóan ez a munkaköri leírás csak a díszítősor és olyan dolgokat akar majd, mint pipa, oboa-gyakorlatozás, gerinctornázás, egyéb talajgyakorlatok.

Ugyanis - ha bejárónőt keresne, bőven megfelelne neki egy idősebb nő vagy nénike, a fiatalabb kisnyugdíjasok még jól bírják a munkát és hálásak a jó fizetésért.

2020. aug. 22. 00:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem értem a logikádat 5-ös.
2020. aug. 22. 00:33
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

6.

Az ilyen gazdag figurák általában szentül hiszik, hogy nekik mindent lehet, mert a "pénz a minden". Ezt majd megtanulod szépen. Nem véletlen keres fiatal személyt erre a munkára, és nem valami idős-külsőre semleges nénit.

Vagy csicskáztatni fog, mintha az anyja lennél ("nyíeeeee, miért nincs levágva a mogyorókrémes-szendvicsemről a kenyérhéj?!"), vagy le akar veled feküdni (romantikus nyelven - mintha ettől szebb lenne a dolog - "el akar csábítani" majd)

2020. aug. 22. 00:37
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Vállald el!

Itt a mi kis városunkban is vannak hasonló munkaadók, "bejárónők". Van egy ismerősöm aki 3 helyre jár így a munkája mellett. Semmi gondja nincs azokkal akikhez jár. Valakinek csak takarít. Valakinek, mos vasal a takarítás mellett. Évek óta csinálja. Akikhez jár abból kettő családos. Feleséggel gyerekekkel. Nekik erre nincs idejük, kedvük...

Mind a kettőjüknek jó.

Egyáltalán nem ugráltatják. Az butaság. Hisz, nekik is jó, hogy egy megbízható bejárónőjük van.

2020. aug. 22. 00:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

MennYit fizet? Milyen állátok?

Nem mindegy, hogy ló,vagy macska.

2020. aug. 22. 07:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem sz#rja le, hogy miért akarja ezeket elvégeztetni a pasi? Ha jól fizetne, a közelbe kellene menni dolgozni és nem lenne munkám, akkor hülye lennék nem elvállalni. Ha bepróbálkozna a csávó vagy ugráltatna, cseszegetne, stb akkor bármikor otthagyhatod.

Igazából a barátod féltékenységével van a baj. Ha valaki meg akarja csalni a párját, az akár a 10 perces bevásárlás alatt is, ahová a párja nagy kegyesen elengedte felszedi a húspultos srácot és gyorsan dugnak egyet a raktárban a dobozokon. Aki pedig hűséges, az nem lesz hirtelen hűtlen, ha egy légtérben marad egy olyan férfival, aki nem a párja. Az asszonykóruson, női szinkronúszó válogatotton és hasonló dolgokon kívül nem nagyon van olyan munkahely, ahol soha, semmilyen kapcsolatba ne kellene kerülni ellenkező neműekkel.

2020. aug. 22. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!