Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elvallalnatok ezt a melot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvallalnatok ezt a melot?

Figyelt kérdés
Kaptam egy megbizast, fel evet kene egy masik varosban dolgoznom. A gond, h masfel ora vonatutra lenne. A fizetes jo, a szerzodes fel evre szol, es szakmailag nagyon jo lehetoseg. Elkoltozni oda nem szeretnenk, mert nagyon jo helyen lakunk. Ti elvallalnatok? Napi 3 ora ingazas azt jelenti, h alig lenne egymasra idonk a baratommal, es a haztartasra se maradna tul sok. Gyerekunk meg nincs, friss diplomasok vagyunk ezert erzem,h meg kene ragadni a lehetoseget, kesobb csaladot szeretnek. Nem Magyarorszag, a vasut kulturalt es viszonylag megbizhato
2015. okt. 9. 11:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg olyan lehetőség nincs, hogy ott találj valami szállást és hétvégenként járj haza?
2015. okt. 9. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a munkába 1.5-2 óra az út, szerintem simán bevállalható...legalábbis én bírom, nálam nem jelent akadályt sehol, sőt hasznosan töltöm el ezt az időt, mert alszok, tervezek, játszok, zenét hallgatok, netezek...

Ha jó a fizetés és szakmailag jó lehetőség én a helyedben bevállalnám...főleg, hogy csak félév, tehát nem évekig kell csinálni, de lehet később évekre szól majd és akkor már megéri költözni akár...

22F

2015. okt. 9. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megéri és nem okoz köztetek feszültséget, akkor vállald el.Háztartást hétvégén, ketten simán megoldjátok, gondolom eddig is közösen vittétek. #1-es javaslata is jó megoldás lehet.
2015. okt. 9. 11:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek oda koltozni, igy legalabb estenkent kicsit egyutt lehetunk, alhatunk. Annyira azert nincs messze, es mit csinalnek a nyert szabad 3 orammal egyedul egy idegen (nem tul jo) varosban?
2015. okt. 9. 11:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz átmenetileg odaköltözni, akkor marad az utazgatás. Biztos fárasztó lesz, de fél évet ki lehet bírni. Szerintem én még így is elvállalnám.
2015. okt. 9. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:
szerezz jogsit és vegyél egy munkábajáró autót 400ezer forintért. problem solved.
2015. okt. 9. 11:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vállalnám. Fél év nem sok.

Évekig ingáztam, és oda-vissza több mint öt óra volt.

A végére nagyon utáltam, de fél évig simán.

2015. okt. 9. 11:52
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 5 körül kelek és 18 órára érek haza

~7:15-től 16:00-ig szoktam dolgozni (pénteken 15:00)

Utazás közben van rengeteg lehetőség elfoglalni magad!

Könyv, ebook, videó, film, zene, tervezés...

Este 6-ra haza érve azért még nincs olyan késő! Én általában 22-02 óráig még simán programozok, játszok, filmezek, chatelek otthon, vagy épp a barátnőmmel foglalkozok (mi nem élünk együtt).

Ha jól osztod be az időt akkor hidd el nem lesz kevés...

2015. okt. 9. 11:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha nem ráfizetéses az utazás, simán. Budapesten belül is lehet egyébként ennyit utazni adott esetben, pedig ez egy település, csak néhol a közlekedés csapnivaló. :-)
2015. okt. 9. 12:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek autot mert egyreszt bereltem van, szoval az utazas ingyenes,masreszt dugo stb ugy is egy ora lenne az ut(dugo nelkul) es kozben meg olvasbi stb se tudnek. Koszonom amugy a valadzokat en is haklok ra h elfogadjam, de kicsit tartok tole
2015. okt. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!