Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvallalnatok ezt a melot?
Figyelt kérdés
Kaptam egy megbizast, fel evet kene egy masik varosban dolgoznom. A gond, h masfel ora vonatutra lenne. A fizetes jo, a szerzodes fel evre szol, es szakmailag nagyon jo lehetoseg. Elkoltozni oda nem szeretnenk, mert nagyon jo helyen lakunk. Ti elvallalnatok? Napi 3 ora ingazas azt jelenti, h alig lenne egymasra idonk a baratommal, es a haztartasra se maradna tul sok. Gyerekunk meg nincs, friss diplomasok vagyunk ezert erzem,h meg kene ragadni a lehetoseget, kesobb csaladot szeretnek. Nem Magyarorszag, a vasut kulturalt es viszonylag megbizhato2015. okt. 9. 11:34
11/15 anonim válasza:
egyszer lenne autód többet nem ülnél tömegközlekedésre.
12/15 A kérdező kommentje:
Ezt ertem, de szerintem erthetoek az en erveim is: anyagilag nem eri meg, mivel berletem ugyis van, a munkahely allja, idoben nem eri meg, mert alig sporolnek vele egy orat, viszont a legnagyobb csucsidoben kene utaznom, masreszt vezetes mellett nem lehet mast csinalni, harmadreszt mint irtam az itteni tomegkozlekedest(ami amugy tavolsagi vonat es nem busz, metro stb esetemben) nem olyan allapotu, mint az otthoni
2015. okt. 9. 13:37
14/15 anonim válasza:
Igen, ha érdekel a munka, nincs jobb közelebb.
15/15 anonim válasza:
A foiskola alatt ingaztam 1.5 ora 80 km vonat es busz.
Sokat aludtam de sokat is faztam ha varni kellett.
Aztan a 3 evben egyik oktato felajanlotta szabadon allo kerti hazat futott pavilont olcsobvan mint hotelt.
Szuper volt nyugodtan keszulodni az eloadasokra es kipihent voltam.
Ingazas faraszto de ideiglenesen ki lehet birni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!