Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne lehetőséged 3 hónapot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne lehetőséged 3 hónapot külföldön dolgozni elvállalnád vagy a párod miatt nem?

Figyelt kérdés
2018. okt. 17. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvállalnám a párom meg TÁMOGATNA, hisz ezért a párom.
2018. okt. 17. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Attól függ, HOL???

Nem mindegy, hogy New York vagy Novosibirsk. 😎

2018. okt. 17. 19:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Tengerparton
2018. okt. 17. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán,nehogy már valaki ne bírjon ki 3 hónapot.Mert ha nem,akkor az már óvodai kérdések csoportszövetkezete.
2018. okt. 17. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
A párod is elvállalná ez nem kérdés. MInek ez a játék? 10 kapcsolatból 7 boldogtalan. nem?
2018. okt. 17. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Mi megbeszéltük, hogy max 6 hónapos munkára simán mondunk igent, annál hosszabb időre közösen eldöntjük. Én pályáztam egy fél éves projekt munkára, akkor jött szóba, de végül nem kaptam meg.
2018. okt. 17. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

csak gondolj bele hogy egy nő nem bírja 3 hónapig valami nélkül.. amíg te húzod az igát addig más fogja kezelgetni.

PÉNZ

MAGÁNÉLET

EGÉSZSÉG

válassz kettőt maximum! az élet csak kettőt ad ezt soha ne feledd !!!

2018. okt. 17. 21:53
 8/8 anonim ***** válasza:

3 hónap nem világ, elvállalnám.

30N

2018. okt. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!