Egy két Adnroid projekt elkészítése után, ha távmunkában lenne lehetőséged dolgozni elvállalnád?
A jó fejlesztő ismérve az amikor nem a platform, cél, nyelv szab határokat.
Én alapvetően php webfejlesztő volnék, ennek ellenére amikor kellett, akkor összedobtam programot windows desktop-ra C#-ban visual studio alatt.
Amikor kellett, akkor androidra is megcsináltam pár dolgot, sőt még ios-re is, úgy, hogy csak az emultátor volt számomra elérhető.
Ha kell, akkor linux alatt bash-ban írom meg a scriptet. Most tervben van egy kis opengl-ezés is C++ alatt.
Volt, hogy nodejs alá csináltam meg valamit, volt, hogy java-ban, stb, stb...
A különbség az, hogy php-ban kb 10 éve futok, így azt a kisujjamból kirázom, addig pl android alá kell a google és a doksi olvasgatás. De az a tapasztalatom, hogy a legtöbb helyen nem rugdossák az embert, főleg ha tisztában vannak azzal, hogy nem vagy senior az adott területen.
Eleinte sokat fogsz túlórázni, sokat kutakodsz, de 1-2 hónap alatt biztos ujjakkal fogod ontani a kódot.
akkor válts szakmát.
Nem mondom, hogy k.va jónak kell tartanod magad (bár nem ért egy kis egészséges nagyképűség), de a legrosszabb pont ha rossz szakembernek tartod magadat.
Ha rossznak bélyegzed a munkádat, akkor onnan nincs lehetőség feljebb lépni. Vagy önértékelési zavarod van, vagy valóban nem való neked a szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!