Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Microsoft Visual Studio 2015...

Sples kérdése:

Microsoft Visual Studio 2015 nem nyitható meg, mit tegyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akármilyen projectet megpróbálok elmenteni mind Debug, mind Release-ként nem lesz megnyitható. Megnyitom és azt írja nincs jogosultságom és nem találja az elérési utat. Futtattam rendszergazdaként is, úgy se.

Ha valakinek van ötlete kérem segítsen, köszönöm.

2016. szept. 10. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi a fenét jelent az, hogy projectet elmenteni debugként?

Úgy rémlik akkor szokott ilyesmi előfordulni ha például ékezet van az elérési útban.

2016. szept. 10. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Itt nem ez a probléma. Ha félreérthetoen írtam elnézés. De komolyan kéne egy megoldás rá.
2016. szept. 10. 16:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Megnézem van-e ékezet. Egy pillanat
2016. szept. 10. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:

"C:\Users\Sples\Desktop\Teszt.exe"

A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel.

2016. szept. 10. 16:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha számít valamennyit, akkor windows 10 operációs rendszeren próbálom.
2016. szept. 10. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne a Users mappába tedd, próbáld meg pl C:\Temp-ben.
2016. szept. 10. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Már próbáltam máshova mozgatni mind a Programot (Máshova telepíteni, mind a projectem exe file-ját máshonnan indítani. Mindenhol ugyan az. :/
2016. szept. 10. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:
MEGOLDOTTAM: AVAST eltávolításával sikerült mindent megnyitni. Ez egy sz@r ajánlom a letörlését :D Köszönöm azoknak akik próbáltak segíteni. :D
2016. szept. 10. 18:01
 9/9 Hominida ***** válasza:
Nem szar az, csak nem jól használtad. A rendszermeghajtót különösen éberen figyeli, de ha valamilyen mappát nem akarsz ellenőrzés alatt tartani, akkor azt felveheted egy ilyen listára.
2016. szept. 10. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!