Visual Studio Community 2015, C program forditasi hiba?
Helotok letoltottem,telepitettem a Visual Studio Community 2015 verziot, ennek a videonak alapjan probaltam lefutatni,egy egyszeru proba kodot: https://www.youtube.com/watch?v=LuR-54fQrA0
Hello world sikerult (bar getchar csak ugy fut le hogy _getchar ?!? nem tudom hogy miert) A scanf fuggveny re hiabat ir ki, pl ezt a programot akartam futatni: hibat ir ki :
valaki tudna segiteni,hogy mi a baj ? a Community verzio nem annyira jo ? ha teljes verziom lenne,konnyebb lenne valamivel ? //mert elvileg letudom tolteni ingyen a MSDN AA (Dreamsprark) rol
kod:
/*
============================================================================
Name : 07_08.c
Author :
Version :
Copyright : Your copyright notice
Description : Solution to challenge 07_07
============================================================================
*/
//Functions prototypes
void listNumbers(int small, int large, int k);
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main(void) {
printf("Enter the small number: ");
int smallNum;
scanf("%d",&smallNum);
printf("Enter the large number: ");
int largeNum;
scanf("%d",&largeNum);
listNumbers(smallNum,largeNum,1);
return EXIT_SUCCESS;
}
void listNumbers(int small, int large, int k){
printf("Step[%d]: %d\n",k,small);
if(small<large)
listNumbers(small+1,large,k+1);
}
A community verzió teljesen jó neked.
A hibaüzenet elég egyértelmű, a scanf már egyáltalán nem támogatott, mert nem biztonságos, használj scanf_s-t helyette.
Ha érdekel miért is az akkor erre keress rá: buffer overflow attack
Természetesen nem kell a netről leszedett kódot átírni ha meg akarod nézni mit csinál, de ezt írja is a hibaüzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!