Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, hogy egy gyönyörű nőt nem hívnak el randira?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó, aki egy igazán gyönyörű nő, testileg nagyon vonzó, de mellette intellektuálisan is a toppon van. Évek óta egyedül van, és lassan 30 éves lesz. Szerintem bármelyik pasit levesz a lábáról, mégsem találja a párját, mégsem hívják el randira.

Én most nyáron készülök az esküvőmre, és ő még egy partnert sem tud magával hozni. Nem kifejezetten zárkózott, inkább olyan, mintha láthatatlan lenne és ő is szenved ettől. Azt érzem, hogy az esküvőm miatt kicsit irigykedik rám, de elnézem neki, mert inkább csak borzasztóan elkeseredett, és nem direkt csinálja.

2022. máj. 30. 08:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Te beteg, hogy lenne már vénlány egy harmincéves, jesszus. 10 van még szülni.. naggggggyon bele kell húznia.
2022. máj. 30. 13:17
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen mindegy, milyen szép valaki, ha pl szorongó, mint én. :)

Én 12 éves korom óta szenvedek szorongásos zavarban, szedtem több gyógyszert, jártam kezelésekre, csoportfoglalkozásokra, stb.

Külsőre kifejezetten szép vagyok, viszont nagyon sokszor "sugárzik" belőlem a szorongás. Értsd ezalatt, hogy a barátaim is többször mondják, hogy vibrálok, kicsit olyan ez, mint az energiavámpírság.

Másik barátnőm pedig "kevésbé" szép, viszont olyan boldog, kiegyensúlyozott, hogy bármelyik pasit megkaphatja, egyszerűen olyan kellemes a társasága.

Szóval a külső nem minden egyáltalán.

2022. máj. 30. 14:10
 23/27 anonim ***** válasza:
52%
Ő is hívhat férfiakat randira. A galambot felesleges várni, mert az 1000-ből max 1 embernél repül be.
2022. máj. 30. 20:23
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
21: "Az orvosok a terhesség vállalás ideális időpontjának a 25. életév körüli időszakot tartják, amikor a nők legtermékenyebbek és egyúttal az egészséges baba megszületésének valószínűsége a legmagasabb. Az évek múltával csökken a nők termékenységi képessége, 35 év körül a teherbeesés valószínűsége egy ciklus keretében már csak 16%. 30 éves kor felett ötödével nő a koraszülés valamint a fejlődési rendellenességek kockázata." És egyéb nyalánkságok. 10 éve van, ahhhhaaaa
2022. máj. 30. 21:09
 25/27 A kérdező kommentje:

Annyi jutott még eszembe, hogy sokszor kiposztol magáról a közösségi oldalra gyönyörű fotókat és elmondása szerint mégsem írnak rá a férfiak.

Néha attól tartok, hogy csak a mindent kirakatba rakós fotókra gerjednek rá a pasik, és ha valaki posztol egy gyönyörű, de szolid fotót, az már nem annyira érdekes. Erről mit gondoltok?

2022. máj. 30. 21:53
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem érdekes, csak nem mernek ráírni.
2022. máj. 30. 22:11
 27/27 anonim ***** válasza:
#25 Egyrészt azt csak az ismerősei látják. Másrészt pont a nők hurragnak itt mindig, hogy nem azért van a facebook, insta stb hogy írjon nekik minden idegen.
2022. máj. 30. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!