Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy egy gyönyörű nőt nem hívnak el randira?
A legjobb barátnőmről van szó, aki egy igazán gyönyörű nő, testileg nagyon vonzó, de mellette intellektuálisan is a toppon van. Évek óta egyedül van, és lassan 30 éves lesz. Szerintem bármelyik pasit levesz a lábáról, mégsem találja a párját, mégsem hívják el randira.
Én most nyáron készülök az esküvőmre, és ő még egy partnert sem tud magával hozni. Nem kifejezetten zárkózott, inkább olyan, mintha láthatatlan lenne és ő is szenved ettől. Azt érzem, hogy az esküvőm miatt kicsit irigykedik rám, de elnézem neki, mert inkább csak borzasztóan elkeseredett, és nem direkt csinálja.
Ismerek ilyen nőt én is. Ez csak akkor gond, ha nem találja meg így a helyét. Ha szenved ettől és görcsösen akar párt találni, akkor az meglátszik és taszító tud lenni.
Nem kell feltétlen sajnálni, hogy egyedülálló. Akkor sem, ha "vénlány" marad. Nem minden vénlány boldogtalan és nem minden házas nő boldog...
"pedig tavaly nyáron rengeteg helyre mentünk el együtt, az is igaz, hogy a pasik akik fel akartak volna szedni mind csak szexet akartak volna"
Egyrészt ezt honnét veszed? Talán mondták ezek a pasik, hogy ők CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szexelni akarnak?
Ha meg igen, akkor rossz helyen, rossz férfiaknál kopogtat.
Ugye a nagymenő, top10-es pasi nem fog feltétlen megállapodni egy nőnél, amikor (szinte) bármelyiket megkaphatja. Aki egyszer belekóstol ebbe, hogy ő jóképű és döglenek utána a nők, az addig fogja ezt az életet élni, ameddig tudja és még csak társadalmi megvetést sem kap ezért (persze tisztelet a kivételnek)...
Talán nem csak az ilyen pasikat kellene észrevenni.
Ja tudom, most majd jön a komment, hogy "átlagos pasik" voltak. Csak az a baj, hogy akik nektek átlagosak azok valójában rohadtul nem azok, hanem inkább a top5%-ba vannak.
Igen, ő vénlány. Ha szeretne gyerekeket, nagyon bele kell húznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!